Люис Хамилтън ще напусне отбора на Мерцедес, само ако усети,

...
Люис Хамилтън ще напусне отбора на Мерцедес, само ако усети,
Коментари Харесай

Хамилтън се вижда в тима на Мерцедес до последните си дни

Люис Хамилтън ще напусне тима на Мерцедес, единствено в случай че усети, че няма какво повече да даде на отбора. В противоположен случай той вижда „ последните си дни “ във Формула 1 в Мерцедес. Неговият контракт с тима изтича в края на годината и към този момент има спекулации за бъдещето му.

„ Виждам се в Мерцедес до последните си дни, в случай че би трябвало да бъда почтен “, сподели 38-годишният Хамилтън пред репортерите в Мелбърн.

„ Имам ужасно партньорство с отбора, мощна връзка. Докато мога да оказвам помощ на тима да върви напред, ще го върша. Ако усетя, че не съм кадърен да върша това, ще е време по-младите да дойдат “, добави още седемкратният международен първенец.
 Розберг не има вяра, че Хамилтън ще напусне Мерцедес Розберг не има вяра, че Хамилтън ще напусне Мерцедес
Този уикенд британецът празнува 10 години от своя дебют за отбора от Бракли, който бе в Гран При на Австралия през 2013 година. За своите 10 сезона в Мерцедес Хамилтън има извоювани 82 победи, 142 подиума, 77 полпозишъна и 6 международни трофеи. 

Той обаче не съумя да победи в нито едно съревнование през 2022 година, като за него това бе първи нулев сезон в кариерата. В първите два старта за актуалната акция Хамилтън има едно четвърто и едно пето място на своята сметка. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР