Люис Хамилтън шокира всички с решението си да премине във

...
Люис Хамилтън шокира всички с решението си да премине във
Коментари Харесай

Хамилтън не изключва трансфер на Верстапен в посока Мерцедес

Люис Хамилтън шокира всички с решението си да премине във " Ферари " след края на сезона във Формула 1. Сега седемкратният международен първенец разяснява и различен евентуален трансфер - подобен на Макс Верстапен в " Мерцедес ", където понастоящем кара английската легенда.

Като претекст за мнението си той уточни точно своята обстановка и това, че от следващата година ще застане зад кормилото на италианския отбор. Макар че всичко е в областта на вероятностите, тъй като Макс, троент първенец на F1, има настоящ контракт с " Ред Бул " до 2028 година.

Ситуацията там обаче не наподобява розова - поради последния скандал с присъединяване на шефа на тима Кристиан Хорнер, както и мненията на бащата на Макс, свързани с него.

Йос Верстапен съобщи, че в случай че след този скандал Хорнер остане при " алените бикове ", това би разрушило тима.

" Моят трансфер демонстрира, че всичко е допустимо и несъмнено ни чакат забавни идни шест месеца. Нямам вътрешна информация, само че съм сигурен, че Макс е в листата на " Мерцедес ". Но в същото време знам, че има контракт и не виждам причина за какво би се отказал да кара сходна кола като тази сега ", разгласи Люис в навечерието на Гран при на Саудитска Арабия.

През предишния сезон Макс завоюва 19 от общо 22 надпревари по пътя към третата си поредна купа, а новата акция стартира с пол позишън и победа в Бахрейн. Oчаквано той бе най-бърз в първата свободна подготовка на пистата в Джеда през днешния ден, а във втората най-хубаво време даде Фернандо Алонсо ( " Астън Мартин " ).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР