Люис Хамилтън публикува в профила си в Инстаграм пост, че

...
Люис Хамилтън публикува в профила си в Инстаграм пост, че
Коментари Харесай

Нови спекулации за бъдещето на Люис Хамилтън в Мерцедес

Люис Хамилтън разгласява в профила си в Инстаграм пост, че не прави „ никакви опити” да напусне „ дрийм тима” на Мерцедес. След това обаче изтри известието. Това стана мотив за следващата порция спекулации към неговото бъдеще.

Според английския вестник Сън предходната седмица договарянията за прекосяване на шесткратния международен шамион във Ферари на процедура са се провалили, тъй като Себастиан Фетел се е договорил с Матия Биното за нов договор. Договорите и на Себ, и на Люис изтичат в края на сезона и в мъртвото време без надпревари тематиката за възможни прехвърляния е измежду най-често коментираните.
Изтриването на известието от Хамилтън обаче е любопитен факт, тъй като съгласно мнозина значи, че нищо не е изцяло финализирано
Постът на Люис бе със следното наличие: „ Преди всичко не бленувам да прелетя в различен тим. Аз съм с екипа си фантазия. Второ, нищо не ми пречи, защото не се сготвям да вървя някъде. Аз съм с хората, които ги е грижа от първия ден. Ние сме най-хубавият тим!”

Преговорите на Люис с Мерцедес се водят от месеци и макар провокираната от COVID-19 рецесия той е в непрекъсната връзка с екипа и приказва постоянно с шефа на отбора Тото Волф. Австриецът обаче купи сериозен дял в Астън Мартин и се счита, че съвсем несъмнено след края на сезона ще напусне Бракли. В комплицираната обстановка към международната пандемия не е ясно и бъдещето на Мерцедес в спорта. Съществуващата динамичност е толкоз огромна, че в границите на броени часове може да е настъпила смяна в диалозите на Люис и отбора и това да е довело да реакцията на водача, проучват английски специалисти. Не се изключва и опцията за техническа неточност, само че се счита за доста малко евентуална.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР