Люис Хамилтън прекъсна своята негативна серия в квалификациите във Формула

...
Люис Хамилтън прекъсна своята негативна серия в квалификациите във Формула
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Усещането е специално, благодаря на отбора за усърдната работа

Люис Хамилтън прекъсна своята отрицателна серия в квалификациите във Формула 1 и ще потегли от полпозишъна в утрешната Гран При на Унгария. За седемкратния международен първенец това е първи полпозишъна от Гран При на Саудитска Арабия в края на 2021 година.

" Загубих гласа си от крясъци. Чувствам се извънредно признателен на тима си. Голямо благодаря на всички почитатели тук. Те са най-хубавите. Не чаках, че през днешния ден ще се борим за полпозишън. Нямаше какво повече да направя ", показа той.

" Има доста обрати, продължаваме да сме обединени и да имаме вяра. Загубихме доста време в завоите, само че просто в тази последна обиколка рискувах и се надявах да остана върху асфалта. Ще продължим да се развиваме, само че ще ни бъде и доста мъчно. Различен е салдото на автомобила. Трябваме да имаме положителни гуми, с меки се усещах през днешния ден отлично. Шапки долу за тима, справихме се прелестно. Ще видя дали ще мога да дремя през днешния ден ", добави водачът на Мерцедес.

" В утрешния ден ще дадем всичко от себе си. Ландо прави невероятна работа. Макс, знаете, постоянно е отпред. Дадох моята позиция, хората пристигнаха да гледат, а ние имаме по-малко гуми. Много мокри гуми се изхвърлят всеки уикенд ", приключи Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР