Люис Хамилтън няма да променя подхода си в оставащите надпревари

...
Люис Хамилтън няма да променя подхода си в оставащите надпревари
Коментари Харесай

Хамилтън: Трябва много да внимавам!

Люис Хамилтън няма да трансформира метода си в оставащите съревнования от акцията и ще продължи да бъде нападателен, само че и задоволително деликатен. Три следващи победи за британеца трансфораха пасива му от 14 точки в задатък от 28. От началото на годината той непроменяемо печели точки във всеки един старт, като победи 7 пъти, още два пъти бе на подиума, а най-лошото му класиране бе 7-о място в Монако.

„ Няма да трансформирам нищо, тъй като всичко работи както би трябвало. Балансът сред това да бъда нападателен, само че в това време и задоволително деликатен е отличен, тъй че ще продължа по същия метод до последната надпревара” показа Хамилтън.

„ Предвид случилото се предходната година, когато имаше доста неточности, през тази желаех да напредвам точно в това отношение и да покажа неизменност и израстване. Фокусът ми да не позволявам неточности несъмнено работи добре” добави той.

Другата седмица следва Гран При на Малайзия, където през 2016-а той отпадна, само че от този момент непроменяемо печели точки, към този момент в 19 следващи старта. „ Очаквам оспорвана борба до края на годината. В Малайзия ще сме на равнище, по-късно идва Япония, където Red Bull ще са мощни. Следва Мексико, а след това и Остин, където мисля, че ще се оправим. После в Бразилия още веднъж конкуренцията ще е сериозна, както и в Абу Даби, тъй че нищо към момента не се знае”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР