Люис Хамилтън крачи с много уверени стъпки към това да

...
Люис Хамилтън крачи с много уверени стъпки към това да
Коментари Харесай

Шефът на Мерцедес: Хамилтън е на път да стане най-великият

Люис Хамилтън крачи с доста уверени стъпки към това да се трансформира в най-великия водач въобще в историята на Формула 1. Подобно становище изрази шефът на британеца в Мерцедес Тото Волф.

Люис се закани да направи 3 от 3 до края

Три кръга преди края на сезона 32-годишният играч има задатък от 66 точки пред Себастиан Фетел от Ферари. Солидната преднина стана факт с следващата му победа след лятната пауза (той завоюва 5 от 6-те извършени състезания), която пристигна в Гран При на Съединени американски щати. В неделя Хамилтън има повече от отличен късмет да убие интригата дефинитивно в Мексико Сити, където се нуждае от 5-о място, с цел да стане математически неосъществим на върха.

„ Люис е на път да счупи всички върхове, поставяни в миналото във Формула 1. Въпрос на време е хората да кажат, че той е на път да се трансформира в най-великия водач, състезавал се в миналото.”

Болт и Хамилтън спретнаха шоу на подиума в Съединени американски щати

„ Състезателите, които реализират високи резултати, постоянно поляризират мненията, тъй като имат ярка позиция и постоянно я показват. Не искаш да бъдеш по средата и да си отегчителен. В наши дни в случай че създаваш полемика, се отличаваш. Люис несъмнено се отличава.”

„ Тези спортни икони, които разделят мненията, в края на краищата получават признанието си, само че най-вероятно след края на своите кариери. Това е най-хубавият Люис – на пистата и отвън нея, с който съм работил от 2013 година досега”, добави Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР