Люис Хамилтън иска да се бори с Верстапен за още

...
Люис Хамилтън иска да се бори с Верстапен за още
Коментари Харесай

Хамилтън: Мисля за нов договор, искам да се боря с Верстапен

Люис Хамилтън желае да се бори с Верстапен за още една международна купа. Британецът приключи втория след двукратния първенец от Нидерландия в Гран При на Испания през вчерашния ден, когато звездата на Ред Бул постигна нов триумф, с цел да запише петата си победа в седем кръга. 

Договорът на седемкратния международен първенец изтича в края на годината, само че 38-годишният водач разкри в неделя вечерта, че ще се срещне с шефа на Мерцедес Тото Волф през днешния ден, с цел да договорят нова договорка.

" Искам да продължа толкоз дълго, колкото мога. Но желая да бъда там, където е той (Верстапен), или най-малко да се състезавам с него и съм супер фокусиран да стигна до това. Има дълъг път, само че има време ", показа Хамилтън.

" Гладът ми за това в никакъв случай не е изчезвал. Аз съм на страховит стадий от живота си и съм в действителност благополучен ", добави той.

" Все още не съм подписал нищо, само че се срещам с Тото в понеделник, тъй че се надявам да можем да създадем нещо. Имахме толкоз доста срещи. И това е следващата. Но договорът постоянно е в съзнанието ми, тъй че откакто всичко стана публично, ще мога да се съсредоточа повече върху бъдещето ", съобщи още британецът.

" Това несъмнено е най-хубавата кола, която имаме за последната година и половина. Това е хвалба за невероятните хора във фабриката ни. Това е супер окуражаващо, освен за мен, само че и за всички в екипа. Това е огромен подтик за морала на всички и ние ще вложим тази сила в създаването на колата. Знам, че имаме нещо в развой на развиване и се надявам до края на годината да можем да продължим по този начин. Ред Бул е доста напред и Макс ще продължи да печели тази година. Това значи, че те могат да стартират развиване за идната година, в случай че още не са го създали, и това е заплахата ", добави Люис Хамилтън.

Ред Бул спечели всичките седем кръга от шампионата и 17 от последните 18 надпревари. След като Серхио Перес се пребори за четвъртото място в Барселона, преднината на Верстапен за купата пред неговия съотборник Серхио Перес към този момент е 53 точки, а в този момент следва седмица отмора преди идващия кръг от Формула 1 в Канада на 18 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР