Люис Хамилтън е много близо до 4-ата си световна титла

...
Люис Хамилтън е много близо до 4-ата си световна титла
Коментари Харесай

Хамилтън: Не ме интересува къде ще ми дадат купата

Люис Хамилтън е доста покрай 4-ата си международна купа във Формула 1, която може да завоюва още в неделя в Съединени американски щати. Британецът води с 59 точки пред Себастиан Фетел и в случай че завоюва с 16 повече от него ще победи още в Остин, където досега има 4 победи.

Той обаче твърди, че няма да промени метода си и не е захласнат от мисълта за короната, която по този начин или другояче наподобява сигурна.

„ Нищо не се е трансформирало за мен. Ще продължа да натискам. Има 4 надпревари до края и не ме интересува дали ще стана първенец в този момент или в последния старт. Важното е да го направя “ разяснява той на конференцията.

„ За мен най-важното в този момент е да печеля надпреварата, изключително при всичко, което се случва в страната. Очаквам Ferrari да бъдат мощни и съм сигурен, че Себастиан ще се бори до последно. Той имаше някои механически проблеми в последно време, само че колата им остава добра “ добави Люис.

Мнозина чакат той да поддържа митингите в Америка или преди старта в неделя, когато водачите бъдат събрани дружно или на подиума, в случай че приключи измежду първите трима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР