Людмила Стефанова се казва първата любов на Стефан Данаилов. Това

...
Людмила Стефанова се казва първата любов на Стефан Данаилов. Това
Коментари Харесай

Ето коя е първата любов на големия Стефан Данаилов

Людмила Стефанова се споделя първата обич на Стефан Данаилов. Това разкриха роднините му, които неотдавна преглеждали персоналния му снимков списък и попаднали на неповторими техни фрагменти, както и на любовни писма, които на млади години са си разменяли.

Красавицата, която Ламбо галено наричал Мими, била първото съществено въодушевление на Мастера. Двамата били съученици от 34-то учебно заведение " Д-р Иван Пашов “ – в този момент фамозното съветско приблизително учебно заведение " Александър Пушкин “. Тогава Мими била в XI " а “ клас, а Ламбо – в XI " в “. Всички девойки си падали по него, а по подигравка на ориста Людмила не го поглеждала. Това го ядосвало и решил да работи коренно. На един училищен ваучър от ревнивост и гняв намазал белите ѝ обувки със синьо мастило. Двамата се скарали грубо, а абсурдът незабелязано прераснал в обич.

Людмила и Стефан били неразделни. Тя постоянно гостувала в жилището на родителите му, когато ги нямало в града. Редовно ходели и на купони у сина на диригента Васил Стефанов, където имало грамофон и слушали плочи от чужбина.

Влюбеният Ламбо водел изгората си на спектакъл, с цел да гледат сестра му Росица, и на концерти в зала " България “. Поканил я и за своя дама на абитуриентския им бал, макар че били от разнообразни паралелки. Взел я от вкъщи ѝ като същински благородник, а след това купонясвали до зори в паметните за това време столични ресторант " България “ и бар " Астория “.

Людмила отишла даже на войнишката му клетва в Самоков дружно с неговите родители. От терзание не обелила и думичка в колата пред тях. Плакала, че с Ламбо се разделили, само че той не спирал да ѝ написа писма от казармата. По-късно тя изгорила всички, но в неговите персонални архиви останали едно-две. Не и прощалното му писмо, с което ѝ съобщил малко преди да се уволни, да не го чака, тъй като имал желание да следва. Преди да се разделят, тя усещала, че има нещо неправилно посред им.

Техен съученик ѝ споделил, че срещнал Ламбо на улицата, до момента в който бил в отпуск. Тя обаче не знаела, тъй като той не ѝ се бил обадил. Тогава сърцето ѝ се разрушило. Прибрала се вкъщи, звъннала му на домашния телефон, а той взел, че вдигнал. Тогава Людмила тръшнала слушалката и легнала болна дни наред. Вдигнала висока температура и била на косъм да си отиде от тресчица. Чак майка ѝ си изкарала акъла.

Девойката претърпяла тежко раздялата, тъй като към този момент ѝ било време да се омъжва, а в това време Данаилов бил на път да стане звезда. Години откакто се разделили, първата му обич го срещнала на улицата, само че той отместил взор от нея мигновено. Тогава към този момент бил с жена си Мария. До пенсионирането си Людмила работила в издателство " Народна просвета “ и в никакъв случай не го потърсила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР