Людмила от Ергенът явно е била доста палаво детенце, а

...
Людмила от Ергенът явно е била доста палаво детенце, а
Коментари Харесай

"Бях в тотален шок, а майка му ми беше благодарна": Люси от "Ергенът" с безумна история

Людмила от " Ергенът " очевидно е била много палаво детенце, а за това научихме от самата нея. Люси описа, че имала доста добър другар, с който си играели постоянно в междучасията. Родителите на Люси доста харесвали момченцето, тъй като ходел самичък на учебно заведение, а бил едвам първокласник. 

На идната година момченцето попаднало в класа на Люси, а това било добре пристигнало за родителите на Люси. " Трябва да си независима ", сподели ли ѝ те, а Люси почнала да върви с приятелчето си сама на учебно заведение.

Виж още: Топ разкош за топ силиконки! Новата миска се тагна от скъпарски остров, Михаела наподобява на Барби 

 Instagram

Един ден двамата тичали в междучасието, само че Люси без да желае го дръпнала за обичаната му блуза. " Блузата се свада на врата, разплаках се, бях мното обезпокоена. Не желаех да отивам на учебно заведение ". 

Класната обаче извикала майката на Люси в даскалото, където учителката разказала за случката. Майката на Велислав, приятелчето на Люси, също пристигнала и чула историята, само че възкликнала: " Слава Богу, че Люси я е скъсала. Той не я смъква тази блуза. Радвам се. "

Любимата блуза обаче продължава да бъде " живо ", тъй като Велислав се появил с нея на идващия ден, само че закърпена. Не майка му я е закърпила, а персонално той, описа Люси. Нямаме информация дали Велислав още носи тениската, не знаем и дали е още другар с Люси.

Виж още: House tour: В този гъзарски апартамент ли живее Емрах? 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР