Людмила от Ергенът е меме №1 в нета, а всички

...
Людмила от Ергенът е меме №1 в нета, а всички
Коментари Харесай

Людмила от "Ергенът" се закача с Филип Буков, той: "С Баба Яга ли сте роднини?"

Людмила от " Ергенът " е меме №1 в нета, а всички се чудят едно: Как е допустимо да е още в шоуто? Ние също не проумяваме за какво тя остана, а контактите ѝ с Виктор са много лимитирани. Той не я кани на персонални срещи, не показва любовни трепети. Самата тя също не наподобява изключително впечатлена от него, само че е много дейна в свадите с Александра. Е, ние сигурно твърдим, че Люси няма да остане още дълго в предаването.

Виж още: Двете най-мразени се събраха! Алекс от " Ергенът " и Елизабет от " Игри на волята " - приятелки 

Това обаче не ѝ пречи да желае да се забавлява с Филип Буков. Ергенката явно е почитател на артиста, само че той на нея... не изключително. Е, най-малко по този начин наподобява от негов отговор в TikTok. Оказва се, че Людмила е писала коментар на Филип, че упражнявала цели три години, " когато била в пети клас ". 

Логика... няма, блага! Как три години си упражнявала, пък си била в пети клас?! ПрецЕняй ги закачките да са по-оригинални! Филип пък ѝ отговори: " Като дете един път играх шах ".

Виж още: Сара Драгулева показа пикантни детайлности за първата си среща с Папи Ханс

Последва обаче друго видео на Филип, в което звездата откровено се чуди на кого му наподобява Людмила. " Гледам и се чудя... дали пък не е родственик с Баба Яга? ".

Изображение: https://www.facebook.com/lusi.kostadinovaa, https://www.instagram.com/bukovphilip/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР