Людмила Живкова е жива. Това е най-актуалната клюка в социалните

...
Людмила Живкова е жива. Това е най-актуалната клюка в социалните
Коментари Харесай

Людмила Живкова възкръсна

Людмила Живкова е жива. Това е най-актуалната клевета в обществените мрежи. В инстаргам се появиха фотоси на жена, която изумително припомня на починалата дъщеря на Тато, видя Lupa.bg. Оказа се, че мадамата от фотосите е Миглена Каканашева-Мегз. Скандалната дизайнерка има нова " гениална " стратегия за известност - да имитира починалата Людмила. 



Людмила

21 юли 2023 година ще отбележим 42 години от изненадващата кончина на Живкова, щерка на комунистическия деспот Тодор Живков. Оплювана в годините на прехода поради произхода си и възхвалявана от хиляди българи поради безспорните й заслуги в региона на културата, най-голямата тайнственост към щерката на Тато е обвързвана точно със гибелта й. И до през днешния ден съществуват доста версии и спекулации за кончината й. Тя умира на 21 юли 1981 година в резиденция Бояна. Намерена е от своята камериерка с тяло плаващо във ваната, като причина за нейната гибел се показва „ ненадейно настъпил мозъчен кръвоизлив, и последвали тежки необратими разстройства на дишането и кръвообращението. “

И до ден сегашен никой не има вяра, че гибелта й е инцидентна. Телохранителят й Мурджев споделя, че Людмила е открита мъртва на 20 юли в 18:00 часа, само че в смъртния акт е записан час на гибелта 02:00 часа на 21 юли.

Мегз гледа да се възползва от известността на Людмила и емблематичните й тюрбани, които са запазена марка на Живкова. Пишман дизайнерката постоянно взема решение да имитира я Ким Кардашиян, я Минаж, Гeри-Никол или Кобилкина.

Припомняме, че Каканашева се реалокира да живее за непрекъснато в Дубай, откакто от Национална агенция за приходите я подпукаха за укриване на налози на 50-те й шивашки компании. По думите й развива личен бизнес с облекла. 



Мегз
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР