Людмил Христов встъпи като заместник областен управител на област Русе

...
Людмил Христов встъпи като заместник областен управител на област Русе
Коментари Харесай

Новият заместник-областен управител на Русе ще работи за по-силна връзка между гражданите и държавата

Людмил Христов встъпи като заместител регионален шеф на област Русе

Това се случи през днешния ден по време на къса гала в Областната администрация. Христов увери, че всички положителни практики ще бъдат продължени и изрази вяра, че резултатите от активността на екипа ще бъдат затвърдени, съобщи

„ Сигурен съм, че професионалният и отборен дух ще се запази. Всичко това е значимо, с цел да се реализира оптималната успеваемост в построяването на една по-силна връзка сред жителите и страната “, сподели заместител регионалният шеф.

Той бе безапелационен, че ще пази ползите на жителите на района. Точно по тази причина е приел и назначението.

„ Мисля, че в България към момента има хора, които са запазили възприятието си за морал и нравственос. В последните няколко години обществото видя едно друго лице, което не бе харесано “, добави още Христов.

Новият заместител регионален шеф е уверен, че ще работи чудесно с екипа на администрацията. Людмил Христов бе посрещнат персонално от регионалния шеф Анатоли Станев и екипа на администрацията.

Припомняме, че според решение на Министерски съвет Областна администрация – Русе остана с едни заместител регионален шеф. Решението бе взето през декември предходната година, като с двама заместници в Северна България остават само областите Варна и Велико Търново.

Досегашните заместител регионални шефове доктор Стефка Караколева и Синан Хебибов са единствените на този пост в Русенско управлявали в два поредни служебни кабинета. „ Поехме щафетата в един знаков интервал за самата страна и участвахме в един сериозен развой, траял повече от осем месеца. Надявам се, че ситуацията в страната ще се усъвършенства. Вярвам в смяната. От ден първи нашето предпочитание като длъжностен кабинет не бе лимитирано само до организирането и провеждането на почтени избори, а приоритет бе решаването на най-наболелите проблеми за жителите на област Русе “, сподели Хебибов.

От своя страна доктор Караколева уточни, че е радостна от работата с екипа на институцията и дружно са съумели да реализират в действителност високи резултати. „ С работата си дадохме и малко по-различно отношение към самата институция “, добави още Хебибов. И двамата засиведетелсваха безапелационната си поддръжка към новото управление и дадоха обещание да им оказват помощ при нужда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР