Людмил Хаджисотиров гостува в студиото на Sporal TV, за да

...
Людмил Хаджисотиров гостува в студиото на Sporal TV, за да
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров пред Sportal.bg: Моята прогноза е, че Олимпиакос ще победят

Людмил Хаджисотиров гостува в студиото на Sporal TV , с цел да поговори за дуела сред Олимпиакос с българската звезда Александър Везенков и Панатинайкос в третия мач от финалната серия на гръцкото състезание. Бившият старши треньор на Рилски състезател се изрече ласкаво за Спортист №1 на България, като бе положителен както за бъдещето му в НБА, по този начин и за днешния основен конфликт.

" Везенков, в случай че отиде в НБА, може да има по-голям капацитет по осъществяване на точки. За мен ще е ужасно той да може да отиде в НБА, след това да се наложи в тима на Сакраменто. 

Панатинайкос не направи сезона, който се очакваше. Имаше треньорска промяна. Добри играчи има, някои с НБА опит, само че реализираха доста по-малко, в сравнение с се очакваше. Имат добър тим и положителни характерности. Това е и казусът - сезонът е провален, само че въпреки всичко има положителни играчи, които могат да играят освободено. 

Има два сюжета - след добра загрявка Везенков да започва, с цел да е загрян и топъл. Другият вид е от пейката да го пуснат. Смятам, че ще вземат решение в деяние, в крачка. Моята прогноза е, че Олимпиакос ще победят. Дай боже Везенков да играе ", показа Хаджисотиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР