Любовта влиза в програмата на тазгодишните празници на Стария град,

...
Любовта влиза в програмата на тазгодишните празници на Стария град,
Коментари Харесай

Подарък за влюбените - брак по време на празници в Стария Пловдив

Любовта влиза в програмата на тазгодишните празници на Стария град, безусловно. Така всички двойки, искащи да сключат цивилен брак ще имат неповторимата опция да си кажат заветното " Да " в неповторимата атмосфера на културно-историческия резерват. Идеята е на Общински институт " Старинен Пловдив ", реализира се в партньорство с Общинско дружество " Радостни обреди ".

" Бракът е събирането на две души, които не престават житейския си път дружно, по тази причина и бракът е един от най-сюблимните моменти в живота на човек. Ние даваме късмет колкото се може повече хора да споделят този момент ", описа за Plovdiv24.bg шефът на " Старинен Пловдив " Йордан Илиев. 

" Няма характерни условия за включване в самодейността, всеки е добре пристигнал, документите са общоприети ", обясни и шефът на " Радостни обреди " Румяна Толова. Тук идва жестът към младоженците - таксата за подписване на брака ще е общоприета като за гала в зала, а не като за изнесен обред. Като похвали към влюбените в безплатната декорация и пиво за добре пристигнали.

Празниците на Стария град тази година ще се проведат от 17 до 23 септември, ще преминат под мотото  " По трихълмието на времето " и дават обещание същински събитиен маратон за хора от всички възрасти и ползи.

Какво би трябвало да знаят влюбените, с цел да станат част от магията на септември - в изявлението на Plovdiv24.bg с шефа на Старинен Пловдив и Радостни обреди.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР