Любовта витае навсякъде в празничните дни - дори и по

...
Любовта витае навсякъде в празничните дни - дори и по
Коментари Харесай

Той обича Любка повече от парите! Но тя дали е съгласна? СНИМКА

Любовта витае на всички места в празничните дни - даже и по плочките на роден площад. Влюбен юноша разкри възприятията си с прочувствено обръщение, употребявайки за платно площада пред църквата " Свети Георги Победоносец " в Плевен. Неизвестна ръка изписала горещи думи в зимната вечер, а постъпката добива гласност и в обществената мрежа Фейсбук, където събира стотици реакции.  " Да го д*хат всичките пари на света, аз обичам Любка ", гласят думите на мъжа. Действията приказват за пламенните усеща на плевенчанина, само че съгражданите му одобряват постъпката по друг метод. За някои това е следващата грозна вандалска демонстрация, за която създателят би трябвало да бъде осъден не на смешка. Хората употребяват обявата, с цел да извърнат внимание на казуса с драскането на графити. Други са на по-романтична вълна и схващат проявата на незнайния си съгражданин, те обаче показват един надалеч по-голям проблем за него от публичното мнение.

 А дали Любка споделя възприятията му? Дали тя също е подготвена да низвергне парите поради една същинска обич? Предположенията не закъсняват, както и шеговитите и иронични мнения на плевенчани.
  Вижте част от тях:   " Кметът да го разгласи за алеята на любовта ", приканва къде на смешка, къде съществено Драгомир Д.  " Целият град е надраскан, от прочувствено елементарни и първоначални човеци. Къде са органите на Министерство на вътрешните работи ", чуди се Сиси Д.  " А споделят, че романтиката е мъртва ", отбелязва Анатоли И.  " Въпросът е Любка дали е на същото мнение! ", умно прибавя Игнат К.  " Скоро чакаме предложение за брак ", написа Деси Ц. 

  " Простотията стартира да е повсеместна. Жалко за нас. Живеем в Абсурдландия. Само Любка е щастлива. Ако има камери, собственоръчно да почисти ", написа Ванюша Ц.  " Любка може и да не е щастлива от този факт. Често любовта стояща зад такива публични излияния, не е споделена ", отбелязва Мария Н.  " Простотията върви по хората не по животните! ", написа Ваня П.  " Ех, обич ", сбита е Мария И.  " Уникална дивотия. Там няма ли камери,тоя храбрец да си го почисти ", чуди се Антония С.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР