Любовта винаги ни кара да се замислим за нейната същност.

...
Любовта винаги ни кара да се замислим за нейната същност.
Коментари Харесай

Вижте поне 20 истини за любовта и привличането

Любовта постоянно ни кара да се замислим за нейната същина. Защо ни се случва да бъдем разочаровани, какво ни кара да се влюбим, дали сродната душа съществува… Имаме цялото време на света, с цел да успеем да намерим отговори на някои въпроси. Вижте 20 истини за любовта и привличането, написа struma.bg.

1. Любовта не значи, че постоянно ще се съгласите между тях и в никакъв случай няма да спорите.

2. Вашият сътрудник ще бъде притеглен от други хора, само че до момента в който той/тя има почитание към личността ви, няма потребност да се страхувате от невярност.

3. Любовта е избор, който вършим всеки ден. Не следвайте пеперудите в корема, те идват и си отиват. Намерете някого, за който смятате, че е благонадежден и почтен сътрудник.

4. Само тъй като обичате някого, няма безусловно никаква гаранция, че в миналото той ще ви заобича със същата мощ като вашата.

5. Винаги ще имате подозрения по отношение на половинката си и това е неизбежно.

6. Никога, в никакъв случай, в никакъв случай, не преследвайте някого. Ако те не ви харесват интензивно и не демонстрират интерес към вас, просто продължете напред. Няма тактика, която да накара някой да ви пожелае със сърцето си.

7. Когато се влюбите мощно в избрана персона, ще желаете да измененията някои неща в себе си, с цел да се харесате. Не го правете. Имате потребност от сътрудник, който да се влюби във вас точно поради несъвършенствата ви.

8. Привличането сред двама души идва и си отива, само че рутината е най-големият зложелател на любовта им.

9. В дълготрайните взаимоотношения и в брака, би трябвало интензивно да плувате против течението на рутината.

10. Независимо какъв брой мощно вие обичате някого или някой вас, какъв брой сте уверени, че сте един за различен, всичко това губи смисъл, в случай че единият от вас не се усеща по същия метод.

11. Намалете упованията си във връзка с любовта и връзката, другояче постоянно ще бъдете разочаровани.

12. Причудливите черти на нечия персона, които те карат да се влюбиш, постоянно са аргументите да се влюбиш в този човек.

13. Поне веднъж в живота си ще се влюбите мъчително в някого, който безусловно не ви заслужава.

14. Привличането е значима част от щастливата връзка. Не се примирявайте с някого, който е страхотна персона, само че не сте привлечени от него.

15. Липсата на добра връзка излага на риск любовните взаимоотношения.

16. Любовта не е приказка и не е сантиментален филм. Живейте в действителността и не чакайте точния сюжет.

17. Любовта не е задоволителна сама по себе си. Необходими са непрестанни старания, които да поддържат огъня сред двама души.

18. Винаги единият сътрудник е по-отдаден от другия.

19. С годините ще разберете какъв брой ви е скъпо времето, с цел да допускате в живота си сътрудници, които не ви ценят.

20. Изневярата не е единствено физическа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР