Любовта ви все още остава далеч от истинската стабилност, макар

...
Любовта ви все още остава далеч от истинската стабилност, макар
Коментари Харесай

Лъв, любовен хороскоп за 2018 г.: Експерименти в секса, нестандартни връзки

Любовта ви към момента остава надалеч от същинската непоклатимост, въпреки че поукрепва. Всичко е въпрос на градус.

Необвързаните Лъвове ще сменят по-скоро сътрудниците един след различен, в сравнение с да минат под венчило. На женените са им нужни повече пространство и независимост, което се отнася също и за съпруга/та или колегата ви.

При вас има доста огромно и продължително изпробване в любовта и връзките.

Зодията ви е известна със мощното си либидо. Само Скорпионът може да ви конкурира в тази сфера. Някои лъвове в джунглата се сношават до 50 пъти дневно да вземем за пример.

В дните, които идват, нагонът ще бъде още по-силен от нормалното. Всеки знае, че любовта не е просто секс, само че за Лъвовете половата динамичност ще е най-важна тази година и количеството не е единствената страна. Имат потребност да изследват и опитват. Като че ли желаят да научат всичко за секса и неговите наслаждения по метода проба – неточност. Книгите са захвърлени и сами ще откриват кое е най-хубаво за тях.

Ако Лъвът прави тези опити в границите на една връзка, всичко е наред, в противоположен случай ще му трябват обширни зелени пасища.

От години Лъвовете са привлечени от ексцентрични хора и връзки – това ще продължи и дори ще се усили. Обичайното, ортодоксалното просто не е забавно. Творчески персони, художници, танцьори, музиканти, бунтари, екстрасенси, астролози – всички те им пасват. Също и изобретатели, компютърни специалисти, учени и математици. По принцип това са хората, които живеят отвън нормите на обществото.

Лъвовете са привлечени също и от “хората на парите ” – огромни финансисти, банкери. Женените ще открият, че съпругът/ата им ще обръща повече внимание на парите тази година и ще просперира.

Когато Сатурн влезе във вашия знак на 16 юли, ще има провокации в любовта. Често този пренос води до ниско самочувствие, което основава проблеми в любовта. Може обаче да канализирате силата на Сатурн към нещо по-конструктивно като дисциплинираност за здравословно хранене, постоянни извършения и разкрасяване на тялото.

За необвързаните Лъвове се обрисува значима връзка след 26 октомври. В нея има капацитет за брак, същинска обич е, само че дали ще е по-силна от потребността от независимост? Вие ще решите.

Тези от вас, които се интересуват от втори или трети брак, да не чакат промени в ситуацията си. Ако са сами, ще имат любовни благоприятни условия в службата или с хора, по-издигнати от тях, след 28 юли.

Макар че 4-ият ви дом на фамилията в хороскопа остава празен през по-голямата част от 2018 година, ще има много промени и може би разстройства в тази област. Най-напред в този бранш на хороскопа ви ще има лунно затъмнение на 24 април. На 26 октомври в него ще влезе Юпитер.

Затъмнението, наподобява ще приготви почвата за смяна. Повечето от вас са удовлетворени от фамилния си живот, само че то ще разкрие скрити пукнатини, тъй че да може да ги поправите. Ако нещо не е наред с водопровода или покрива, затъмнението ще го покаже. Ако са се натрупали проблеми с околните, които пренебрегвате, ще излязат на повърхността и ще би трябвало да се вземат дълготрайни решения. В такива моменти излизат нескрито надълбоко потискани страсти.

Влизането на Юпитер в 4-ия ви дом приказва за щастливо пренасяне в по-голямо и първокласно жилище. Също поправки и уголемение на съществуващото. Може да демонстрира придобиване на нови парцели или обзавеждане. Очаква ви и уголемение на фамилния кръг – деца, сватби. Това може да се отнася и до самите вас, защото Юпитер е и планетата на децата ви. Така че Лъвовете ще са доста по-плодовити тази година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР