Любовта се върна в живота на Робърт Де Ниро -

...
Любовта се върна в живота на Робърт Де Ниро -
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро с ново гадже на 78 г.?

Любовта се върна в живота на Робърт Де Ниро - новата му тръпка е Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства. Досега няколко пъти са забелязвани на обществени места дружно и са се държали като влюбени. За последно са видени в положително въодушевление, до момента в който се наслаждавали на храна, приготвена от петима топ готвачи в хотел " Ritz " в Мадрид в сряда.

78-годишният холивудски ас, татко на шест деца, и Тифани, която е издала и книга " Тай чи - малко по малко ", носеха маски на лицата си, когато излизаха от петзвездния хотел, в сходство с ограниченията в Испания, заяви " Daily Mail ", представен от dir.bg.

Робърт и Тифани към момента не са удостоверили дали са двойка, само че в последно време на всички места са дружно и наподобяват като че имат връзка.

В понеделник двамата бяха в Обединеното кралство - артистът изнесе тирада в университета в Кеймбридж. Той описа детайлности за впечатляващата си актьорска кариера и изложи вижданията си за продължаващия спор в Украйна. Той приказва към два часа. Събитието беше защитавано в загадка.

По време на диалога кино иконата Де Ниро беше запитан за мнението му за Украйна, на което той отговори: " Трябва да се изправите и да кажете: " Не можете да вършиме това, това е неверно. Трябва да спрем този тип експанзия. Не знам до каква степен глобите ще трансформират нещо ".

Преди това той беше забелязан с Тифани по време на френската им разходка предходната година, когато се целуваха, държаха се за ръце. Бяха дружно и на рождения му ден на яхтата на неговия другар и бизнес сътрудник Джеймс Пакър за 200 милиона $.
Снимка: "Page Six "  Робърт Де Ниро с ново гадже на 78 година?

Тифани Чен е била и съветник в няколко кино лентата като експерт по бойни изкуства. На фотографията тя е с Тери Джордж през 2014 година на премиите на гилдията на писателите в Ню Йорк.



Романсът на Де Ниро с Чен се случва в разгара на мъчителната му борба за бракоразвод с някогашната брачна половинка Грейс от декември 2018 година

През април арбитър постанови, 66-годината Грейс да получава 1 милион $ годишно прехрана и че двойката би трябвало да раздели приходите, откакто продаде дома си за 20 милиона $.

Робърт и Грейс се ожениха през 1997 година, разделиха се през 1999 година, по-късно се събраха още веднъж, възобновиха обетите си през 2004 година, преди той да подаде молба за бракоразвод през 2018 година

Първоначално двойката се караше за настойничество над деветгодишното им дете, само че в този момент разногласията са за пари и имущество. Смята се, че благосъстоянието му възлиза на 500 млн. $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР