Любовта при мъжете се проявява по доста по-различни начини, отколкото

...
Любовта при мъжете се проявява по доста по-различни начини, отколкото
Коментари Харесай

Ако един мъж прави тези 6 неща, значи е лудо влюбен

Любовта при мъжете се демонстрира по много по-различни способи, в сравнение с при дамите. Затова на дамите постоянно им е мъчно да схванат дали един мъж е бясно влюбен в тях или не. Днес ще ви подскажем кои са знаците, които разкриват, че един мъж е в действителност влюбен във вас.
1. Винаги идва в точния момент – доста мъже не си вършат труда да идват на секундата, когато имат среща. Обаче, в случай че един мъж е бясно влюбен, той постоянно идва даже по-рано от уговорения час, тъй че да не кара дамата, която харесва, да го чака. Така демонстрира благородство, с което желае в допълнение да впечатли индивида насреща.
 5 зодии най-надеждни мъже 5 зодии най-надеждни мъже
Любовта във  връзката е най-важното нещо. Но какъв брой дълго ще е жива тя, зависи доста от чертите на характера на вас и вашия партньо...
2. Звъни или написа постоянно – доста мъже считат, че не трябва да са първи, когато търсят дамата, която харесват. Това обаче са детски игрички и в случай че един мъж в действителност се интересува от теб, ще ти звънне, с цел да те попита по какъв начин си, без значение от това дали последния път още веднъж не е бил този, който те е потърсил първи.
3. Грижи се за теб – освен на думи, само че и на каузи. Идва да те взима от у дома, изпраща те до вратата, дава ти якето си, когато е студено. Всички тези дребни жестове са доста показателни за това, че мъжът до теб мисли за теб и в действителност го е грижа по какъв начин се чувстваш и дали си добре.
4. Запознава те с приятелите си – когато един мъж има съществени планове към една жена, за него е същинско наслаждение да запознае приятелите си с дамата, в която е влюбен. Ако обаче въобще не познавате приятелите му и сте виждали някои единствено на инцидентни срещи из града, значи би трябвало да се замислите дали този мъж в действителност има усеща към вас.
5. Прави ти изненади – идва късно вечер, единствено с цел да те види или пък ти подарява дребни подаръчета, които си си харесала на някоя витрина. Каквито и дребни изненади да прави, би трябвало да знаеш, че те са били въображаеми дълго време и няма нищо инцидентно.
 9 неща, които мъжете чакат от дамите 9 неща, които мъжете чакат от дамите
Всеки мъж има друга визия за това каква половинка желае в живота си. Обаче има няколко неща, които са годни са всички мъже и ня...
6. Държи на думата си – най-важното, което постоянно би трябвало да прави всеки един мъж, е да прави това, което споделя. Много мъже умеят да приказват красиво, само че когато се стигне до дейности, никакви ги няма. Ако твоят мъж постоянно държи на обещанията си, значи няма от какво да се притесняваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР