Любовта през септември ще бъде динамична и пълна с изненади.

...
Любовта през септември ще бъде динамична и пълна с изненади.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за септември

Любовта през септември ще бъде динамична и цялостна с изненади. Очакват ни редица промени и обрати. При някои представители на зодиака може да има възобновяване на минали връзки, основаване на нови или привършване на такива, които към този момент са се изчерпали. Звездите ни поучават да не бързаме, да внимаваме с недомислените думи и дейности. 

Овен 

Скъпи Овни, през септември месец персоналният ви живот може да се промени доста. Ще желаете да анализирате минали връзки и да избегнете неточности в актуалните. Опитайте се да се концентрирайте върху позитивното и направете нещо хубаво за сродната си душа, в случай че сте обвързани.

Месецът ще е богат на сантиментални срещи и разходки, както за вас, по този начин и за търсещите нова обич. Вашата сензитивност е на върха! Запазете успокоение и бъдете търпеливи. Ако има неприятни обстановки, те могат да се разрешат, само че единствено с добра връзка.

Телец 

При Телците през новия интервал ще царува естетика и успокоение. Те би трябвало да спрат да се борят с темперамента си и да стартират да го одобряват подобен, какъвто е. Това ще изиграе позитивна роля в любовните връзки с колегата им. Така ще могат да реализират дълго чаканото успокоение, деликатност и топлота във връзката.Някои представители на зодията може да преминат към нов стадий в връзките.

Много е значимо да не бързате в нищо, Телци. Необвързаните ще бъдат заети повече с битови въпроси, работа и има възможност любовта да остане леко на назад във времето. Забавлявайте се и се грижете добре за себе си, любовта няма да ви подмине.

Близнаци 

Новият месец за родените под знака на зодията ще донесе колебливост в настроенията, само че въпреки това няма да липсват приятни изненади, макар че не са изключени и някои несъгласия на любовния фронт. Близнаците постоянно трансформират мнението си или дейностите си. Много представители на този знак могат да схванат, че половинката дълго време е крила нещо от тях, което ще провокира отрицателни страсти. Звездите ви поучават да не бързате с кавгите, а да се опитате да разберете постъпката на вашата сродна душа. 

От друга страна, някои двойки ще преразгледат връзката си и статусът им може да се промени както към положително, по този начин и в посока разлъка. Свободните Близнаци ще имат късмет да възобновят минали връзки, само че преди да извършите това, би трябвало добре да помислят. В противоположен случай съществува риск да се разочаровате. Що се отнася до новите връзки, те ще се развиват по-бавно.

Рак 

Романтичен и хубав месец чака Раците. Септември ще бъде изпълнен с естетика, романтика и успокоение. Много необвързани представители на зодиакалния знак ще съумеят да намерят своята половинка. Но би трябвало да не се затварят в себе си и да внимават с отрицателните настроения. 

Раците във връзка още веднъж ще се почувстват привлечени от колегата си и ще могат да възобновят топлите страсти между тях, а това ще ги накара да се почувстват по-желани и обичани. При някои необвързани представители на зодията предстоят съдбовни срещи.

Лъв 

Лъвовете, които са във връзка, ще се почувстват обичани и мечтани, само че при изискване, че самите те покажат взаимност към колегата си. Не забравяйте, че вашата горделивост няма да пострада, в случай че споделяте възприятията си и търсите метод да се сближите с обичания ви човек. Самият Лъв е доста ослепителен знак в зодиака, тъй че представителите на зодията постоянно се стремят към нараснало внимание и от време на време даже насочват чара си към трети човек. Ако сте в сериозна връзка звездите ви поучават да се въздържате от този подтик, в противоположен случай няма да е допустимо да се избегнат кавгите.

Дева

Деви, през новия интервал ще имате опцията да преодолее доста проблеми, което незабавно измества любовната сфера на назад във времето. Тези, които имат сродна душа, не би трябвало да разрешават това, тъй като определеният няма да толерира такова отношение към себе си. Необвързаните няма да се тормозят от неналичието на обич в живота си, тъй като първият месец на есента може да им даде приятни сантиментални страсти.

Везни

За някои от вас, които са във връзка може да има терзания по отношение на надеждността на колегата ви. Звездите ви поучават да бъдете търпеливи и да не взимате недомислени решения. Подкрепата на Венера ще помогне на Везните да разрешат най-объркващите и неприятни обстановки на любовния фронт. Хубавото е, че ще съумеете да се справите с страстите и капризите на колегата си, и да си организирате сантиментално развлечение за двама. Свободните Везни би трябвало деликатно да гледат на новите познанства, защото е допустимо да срещнат сътрудник за дълготрайна връзка.

Скорпион 

Поради сложния си темперамент, Скорпионите мъчно построяват връзката, за която постоянно са мечтали. В същото време септември ще бъде изпълнен с провокации, които няма да се отразят доста удобно на любовната сфера. Звездите ви поучава да се въздържате от хапливи изявления към обичания човек. Необвързаните представители на зодията, също ще бъде значимо да наблюдават думите и дейностите си, защото могат несъзнателно да обидят възприятията на някой, който изпитва благосклонност към тях.

Стрелец 

Септември за Стрелците ще бъде интервал на прибиране на плодовете от положените им старания. Този месец е резултат от тези решения, които някои от вас са взели по-рано. Следователно, сантименталните връзки могат да бъдат изпълнени с приятни и щастливи събития. За тези, които са във връзка, звездите предвещават огромно многообразие от страсти. През втората половина на месеца стартира да се отваря нещо ново пред вас.

Но Стрелецът би трябвало да бъде благосклонен към всички неточности на своя фаворит и да помни, че няма идеални хора. 

За необвързаните, звездите са подготвили непредвиден поврат в персоналния им живот. Те ще открият изцяло нови аспекти на остарели познати, което ще им разреши да погледнат по нов метод на тези минали връзки.

Козирог 

Козирози, през първата половина на септември, в случай че нямате половинка до себе си, бъдете доста деликатни с новите познанства, защото може да се окаже, че някой не е напълно откровен към вас. Втората половина на месеца ще ви донесе доста сантиментални и радостни срещи. През този интервал звездите ви поучават да спрете да затваряте сърцето си и да се отворите за нови любовни благоприятни условия. Обвързаните ще се радват на буйни страсти, те ще бъдат доста по-привлечени от домашните и тихи, уютни моменти с обичания човек.

Водолей 
Първата декада на септември ви носи някои проблеми в персоналния живот. Възможно е избрани връзки да бъдат прекратени. Нова обич може да се появи в живота на Водолеите напълно ненадейно и да се окаже, че тя е в лицето на техен прочут и другар. Средата на месеца предвещава сантиментални срещи и непредвидени приятни изненади. За тези от вас, които са в постоянни връзки, звездите са им приготвили хубави мигове с обичания човек.

Риби 

Септември ви предвещава доста вълнуващи срещи, сантиментални изненади и основаване на трайни връзки. Под покровителството на Нептун, Рибите ще могат да бъдат по-освободени в любовните каузи и държанието им ще стане по-естествено, което доста ще се хареса на колегата. Началото на месеца е уместно за разбор на действителни връзки и мемоари. Звездите обаче предизвестяват да не се съпоставят актуалните връзки с минали. Това може доста да попречи да се насладите на приятните моменти. Трудности в любовта не са изключени, само че ще съумеете да ги разрешите.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР