Любовта през март ще бъде щедра към едни зодии, но

...
Любовта през март ще бъде щедра към едни зодии, но
Коментари Харесай

Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март

Любовта през март ще бъде великодушна към едни зодии, само че към други няма да бъде благосклонна. Ето какво да чакат зодиите през март – разлъка или нова обич:
Овен: Овните могат да се готвят за един доста забавен месец март, който не са очаквали да им се стовари върху главата. За злощастие Овните ще би трябвало да се разправят с тежка разлъка, която ще бъде предизвикана от грозна постъпка на отсрещния човек. Не, няма да е невярност, а различен тип измяна, обвързвана със семейство или парцели.
Телец: Телците ще би трябвало да приключат връзката, в която се намират, тъй като ще осъзнаят, че въобще не са щастливи и това просто не е техният човек. За жал Телците са способни да стоят в неприятни връзки, тъй като просто не обичат огромните промени в живота си. За благополучие обаче нов човек бързо ще се появи на хоризонта, още преди началото на лятото.  
Близнаци: За Близнаците месец март ще е благополучен месец, тъй като ще се срещнат с доста специфичен нов човек. Той ще им покаже, че същинската обич съществува и няма за какво да се съмняват в това. Ще получат схващане, любов и поддръжка, която постоянно са търсели, само че в никакъв случай не се успявали да получат от половинките им.  
 Какво да очаквате в любовта от всяка зодия Какво да очаквате в любовта от всяка зодия
В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат какво да очаквате от своя сътрудник, в случай че сте почнали връзка скоро. Овен...
Рак: Раците ще би трябвало да си кажат „ довиждане “ с половинката си, тъй като самите те ще извършат грях, който не са очаквали въобще да се появи в живота им. Раците ще изневерят на своите половинки с изцяло чужд, тъй като просто ще се оставят на момента и на пристрастеността. Разбира се, незабавно ще си признаят стореното и няма да им дава мира какво са създали. Сами ще прекратят връзката, тъй като считат, че не е почтено по отношение на другия човек.  
Лъв: Лъвовете ще се радват на нова, свежа и неангажираща връзка, която ще им върне самочувствието и ги накара да се почувстват доста щастливи. Те ще се срещнат човек, който ще бъде доста непосредствен до сърцето им, ще ги схваща и ще споделя фантазиите им. Тази връзка може да не продължи дълго, само че за сметка на това ще бъде сантиментална, мощна и разтърсваща. Какво повече му би трябвало на човек?
Дева: Девите ще получат любовно пояснение от собствен непосредствен другар, който постоянно е гледал на тях по различен метод, само че чак в този момент е намерил храброст да разкрие възприятията си. В началото Девите не биха тръгнали да основават връзка, само че с течение на седмиците нещо в тях ще се пречупи и ще се предадат на възприятието, което ги е обзело.    
ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР