Любовта от пръв поглед е явление, което има много привърженици,

...
Любовта от пръв поглед е явление, което има много привърженици,
Коментари Харесай

4 зодии, които не вярват в любовта от пръв поглед

Любовта от пръв взор е събитие, което има доста последователи, само че и хора, които го отхвърлят. Макар че същинската обич е склонна да сгрее всяко студено сърце, има хора, които по всякакъв начин се пробват да не имат вяра в съществуването на първична химия или пристрастеност. Те избират да бъдат прагматични в любовта и даже са склонни да бъдат с някого, с цел да задоволят упованията на околните си.  В същото време те мъчно биха приели, че някой е кадърен да се влюби за един момент.

През живота си сигурно сте чували разказите, почтени за приказка или филм на някой, който е срещнал любовта. Тези персони могат да опишат по подобен метод всичко, което им се е случило, че да започнете да вярвате в любовта от пръв взор. Част от хората обаче остават предубедени към това и повече са склонни да следват концепцията за последователното развиване на възприятията сред двама души. Това се корени и в зодията им.

Ето и четирите зодиакални знака, които не имат вяра в любовта от пръв взор:

Рак

 4 зодии, които не имат вяра в любовта от пръв взор

Родените под знака на Рака имат мощна религия в доверието и другарството, само че постоянно слагат под подозрения романтиката. Въпреки че постоянно основават решенията си на възприятията, те не имат вяра, че им е предопределено да бъдат с един авансово избран човек. Вместо това те основават връзките си на упорита работа и взаимно другарство, а не на първичната химия и привличане.

За тях любовта от пръв взор е небивалица на хора, които желаят да създадат запознанството със своята половинка по-романтично. Никога обаче няма да признаят, че това им се е случвало, даже и в действителност да са пленени от някого непринудено.

 

Водолей

 4 зодии, които не имат вяра в любовта от пръв взор

Някои хора имат естествената дарба да прибавят романтика във всеки аспект на живота, когато желаят да срещнат своята половинка. Тези постоянно чакат да срещнат зад ъгъла колегата, който търсят, само че Водолеите не са от тях. Те просто имат вяра, че не се нуждаят от химия, с цел да се влюбят в някого. Те не симпатизират на концепцията за любовта от пръв взор, защото я считат за нездравословно въодушевление.

Водолеите може и да повярват в това в началото привличане, само че за тях тези усеща няма да доведат до нищо хубаво. Прекалено мощните страсти, без да има съзнателна причина за тях, могат единствено да скапват химията сред двама души. Ако повярват в любовта от пръв взор за миг, това би било някаква случайност.

 

Лъв

 4 зодии, които не имат вяра в любовта от пръв взор

Като безконечен оптимист, Лъвът е податлив да вижда светлата страна на всичко. Тези хора имат огромен възторг за живот, само че това не се отнася за възгледите им за любовта. За тях всичко е допустимо в персоналната и професионалната им сфера, като се изключи концепцията за любовта от пръв взор. За Лъвовете това е срещу законите на човешките взаимоотношения и сигурно няма да повярват, че сходна тръпка е допустима.

Ако ги попитали по какъв начин са се срещнали с любовта на живота им, те ще ви кажат по какъв начин са се борили, с цел да впечатлят половинката си. Много е допустимо даже в първия миг въобще да не са се харесали. Тези неща са цялостна диаметралност на любовта от пръв взор.

 

Стрелец

 4 зодии, които не имат вяра в любовта от пръв взор

Стрелците са пламенни романтици в брака, само че постоянно са песимисти, преди някой да завладее сърцето им. Те са от хората, които ще създадат всичко допустимо, с цел да опознаят колегата си, преди да се обвържат.

Макар да имат вяра, че там някъде ги чака някой прелестен човек, те в никакъв случай не се влюбват от пръв взор. За тях това е нескончаем развой, който въобще не кореспондира с любовта от пръв взор. За тях са нужни доста време и старания, с цел да се получи добра връзка сред двама души.

 

Въпреки че тези звездни знаци не споделят „ да “ на привличането и любовта от пръв взор, те вършат всичко допустимо, с цел да създадат обичаните си хора щастливи. Всъщност тези прагматични хора постоянно слагат потребностите на обичания си човек пред своите лични.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР