Любовта от пръв поглед е необяснимо, но и рядко явление.

...
Любовта от пръв поглед е необяснимо, но и рядко явление.
Коментари Харесай

Когато звездите открият голямата любов

Любовта от пръв взор е необяснимо, само че и рядко събитие. А да намериш сродната си душа, половинката, която те добавя идеално, си е най-големият джакпот в живота. Тези звездни двойки са безапелационни, че са го блъснали.

Ето по какъв начин са разбрали, че Купидон ги е уцелил с точната стрела. Историите им са събрани от People и несъмнено могат да ни върнат вярата в любовта (ако сме я изгубили, схваща се), както и да ни накарат да повярваме в ориста.

Принц Хари и Меган Маркъл

В изявлението си след годежа, принц Хари показа, че се е влюбил в Меган толкоз бързо, че не се съмнява, че звездите са били подредени в вярна линия и всичко е толкоз съвършено. " Тази красива жена като че ли се спъна и падна в живота ми, а по-късно и аз в нейния ", споделя Хари.

 Снимка 346454

Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата остава очарована не от друго, а от обстоятелството, че и Кание, като нея, спи в жегата с чорапи. Това ги прави сродни души. Каква сантиментална идилия!

Дейвид и Виктория Бекъм

След 19 години брак и три деца, двамата умерено могат да бъдат давани за образец. Богати, известни и все по този начин влюбени. Както от първия взор. Защото точно тогава се случва химията.

Двамата се срещат на събитие, на което участват всички играчи на Манчестър Юнайтед. Бекъм е единственият, който е в компанията не на половинка, а на фамилията си. Това незабавно прави усещане на Виктория, тъй като и самата тя е мощно завързан към своите близки.

Така осъзнава какъв брой доста двамата си наподобяват. Дейвид също не остава апатичен и прави първата крачка - желае й номера. А тя го записва върху самолетния му билет. И по-късно нещата просто се случват.

 Снимка 357738

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Още при започване на запознанството им тенисистката е знаела, че ще с3 омъжи за този мъж. Но е знаела и че й е рано към момента. Уилямс не е била доста осведомена със света на Оханян, само че постоянно се е интересувала от технологии.

И това сигурно е помогнало да вземе по-бързо решението да мине под венчилото. Първоначално двамата са просто другари и си поддържат връзка като такива. Но последователно Серина стартира да се вълнува от ден на ден от него и да обича света му. А в този момент към този момент е в неговия център.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Една от обичаните звездни двойки, която споделя персоналния си живот може би повече, в сравнение с някои считат за рационално. А това, че са един за различен, си проличава от всеки кадър.

Изпълнителят не може да каже избран миг, в който е усетил, че е същински влюбен. Но постоянно го е усещал. Знаел е (и към момента знае), че желае да прекара живота си тъкмо с тази жена. Да имат свои деца.

Покрай тези мисли е пристигнала и концепцията за предложение за брак, което не е преждевременно нито изпросено от Криси. Просто е почувствано.

 Снимка 371164

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от обичаните двойки на Холивуд е освен това от брачен партньор и брачна половинка. Двамата са си най-хубави другари. И точно това Лайвли дефинира като най-големия плюс на брака им.

Елън Дедженеръс и Порша де Роси

Тв водещата споделя, че във всяка връзка се е чувствала щастлива. Но с Порша е усетила, че е половинката, която я добавя идеално. Това, което разграничава връзката й с актрисата от тази с всички преди нея, Дедженеръс събира в една дума - уроци.

уроците, които самата тя е научила за себе си, както и уроците, които е съумяла да съобщи на обичаната си. И двете са се трансформирали и са израснали за времето, в което са дружно.

 Снимка 371165

Джесика Алба и Кеш Уорън

Актрисата признава, че щом е видяла своя обичан, се е почувствала много необичайно - като че ли той към този момент е част от фамилията й. И е била уверена, че цялостен живот ще бъде по този начин. Защо и всичко посред им се е случило толкоз естествено - без терзания и подозрения.

 Пет звездни двойки, поради които загубихме религия в любовта
Пет звездни двойки, поради които загубихме религия в любовта

А изглеждаха съвършени дружно

Жизел Бюндхен и Том Брейди

Моделът признава, че още от първия момент е припознала в Том идеалния мъж за себе си. Тя го дефинира незабавно като честен човек, който има вяра и се интересува от същите неща, каквито и тя. Е, очевидно преценката й е безпогрешна.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР