Любовта не пита и може да се появи по много

...
Любовта не пита и може да се появи по много
Коментари Харесай

Има поне 4 причини жената да не започва връзка с по-млад мъж

Любовта не пита и може да се появи по доста способи, с които да ви изненада.
Понякога се случва да се влюбите в много по-млад мъж, което води след себе си редица провокации както за вас, по този начин и за него и връзката ви като цяло. Със сигурност има преимущества на това да имате връзка с по-млад мъж, само че какви са минусите, които могат да са причина за проблеми?

Неопитност
Връзката с по-млад мъж е белязана от разлика в опитността сред сътрудниците. Това може да има отрицателно въздействие в доста аспекти – прочувствени, физически, в методите, разбиранията, реакциите, чувството за непоклатимост. Самочувствието на по-младия мъж може да е ниско, тъй като е респектиран от вашия богат житейски опит, а това може да докара след себе си проблеми в връзките. 

Майчински метод
Жените имат майчински инстинкт, който в доста случаи се задейства при връзка с по-млад мъж. Особено в случай че мъжът е по-неуверен, стеснителен, нуждаещ се от препоръки и напътстване, дамите са склонни неумишлено да задействат майчинското си закрилническо държание. Те стартират да се държат с колегата си като с дете, да го закрилят, да му вършат забележки, да го поправят, да го глезят. Всичко това може да се трансформира в голям проблем за връзката, тъй като както всяко дете се опълчва на майка си, по този начин и сътрудникът ви може да стартира да ви се опълчва съвсем като инатливо дете. 

Ненадеждност
Незрелите мъже могат да са ненадеждни сътрудници. Това стартира да провокира лавина от мотиви за спорове. Когато зрялата жена има потребност от постоянен сътрудник до себе си, на който да разчита, а вместо това има доста по-млад мъж, който е заплеснат, има свои цели, не се задълбочава в поемането на задължения, това може да утежни връзките. 

Разминаване в задачите и ползите
Възрастовата разлика е предизвикателство и от позиция на разликите в задачите и ползите. Всяка възраст и всеки стадий от живота е белязан от промени в ползите. Ако нещо ви е вълнувало на 20, едва ли ще продължава по този начин мощно да ви вълнува на 30, камо ли на 40. Когато човек съзрява и израства, целите и задачите в живота му се трансформират. И в този смисъл възрастовата разлика може да се окаже огромен проблем, пораждащ раздор в ползите и общите цели на съответния стадий. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР