Любовта не е проста игра, в нея не важат правила

...
Любовта не е проста игра, в нея не важат правила
Коментари Харесай

3-те зодии, които имат СТРАХ от обвързване

Любовта не е елементарна игра, в нея не важат правила и няма един и същи метод, по който всички работят и всички я усещат. Има хора, които просто се опасяват да се обвързват, колкото и мощна да е любовта, която изпитват. Защо и кои са те, вижте в публикацията ни.
ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която обича мощно и за цялостен живот, само че е доста внимателна във връзка с това кой позволява в живота си. Точно затова доста мъчно можете да достигнете до сърцето на Телците. Те ще създадат всичко допустимо, с цел да ви държат надалеч от себе си, до момента в който не схванат дали желанията ви са в действителност съществени. Понякога ще бъдат нужни месеци, с цел да стопите ледовете и да спечелите доверието на представителите на тази зодия. Истината е, че те просто се опасяват под паника от това да не бъдат засегнати и да не се провиснал да обичат някой, който няма желание да остава в живота им. Телците не желаят живот, в който препускат от една връзка в друга, по тази причина желаят да са сигурни, че ще срещнат Единственият за тях човек и ще му дадат сърцето си без то да бъде разбивано. Страхът им от обвързване в никакъв случай не престава, не и до момента в който не се уверят, че са попаднали на сродната си душа. А от време на време би трябвало да бъдат убеждавани много дълго време.    
 2 зодии, които НИКОГА не прескачат страховете си 2 зодии, които НИКОГА не прескачат страховете си
Нерешителността е резултат от страха, който изпитваме. Този боязън нормално е обвързван с новото и непознатото. Някои от зодиакалните з...
ДЕВА : Девите са една от зодиите, които доста мъчно можете да спечелите. При тях казусът е, че са били наранени прекомерно доста в предишното си. Давали са всичко от себе си, само че все за неправилните хора. Много постоянно са били наранени и по най-жестокият метод като са им изневерявали. Това ги е смазвало и им е показвало, че никой не заслужава доверието им, колкото и доброжелателен да наподобява. Девите се притесняват, че един ден, даже да си мислят, че са намерили сродната си душа, ще се окаже по този начин, че са в огромна неточност. Страх ги е да не би трябвало да скапват целия си живот, който са построили с някой, просто тъй като ги е предал. Ако желаете връзка с Дева би трябвало да имате безупречно минало, без предходни изневери и гафове, с което да усъмните още повече Девите към вас. Дават сърцата си доста мъчно, само че си коства, тъй че не се отхвърляйте!   
СКОРПИОН: Скорпионите са доста забавни персони, които не позволяват никой до себе си. Смятат, че тайните са си единствено за тях, че разполагат с времето си и че нямат потребност от някой, с цел да са щастливи. Прекалено доста болежка им е причинявано и добре знаят, че човек първо би трябвало да се научи да живее самичък със себе си, да си е самодостатъчен, с цел да бъде благополучен. Не има вяра, че би трябвало да чакаш някой, който да оправи живота ти и да те направи благополучен. Представителите на тази зодия не схващат хората, които прескачат от връзка във връзка, не остават уединено със себе си и постоянно имат потребност от някой, с цел да са щастливи. Ако желаете да грабнете сърцето на един Скорпион, ще би трябвало доста да се потрудите. Но в случай че той не ви желае, няма по какъв начин да измененията мнението му. Най-много да се заинати и да ви потвърди, че няма да стане, преди още да сте пробвали всичко.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР