Любовта не е достатъчна. Да обичаш някого, да се обичате

...
Любовта не е достатъчна. Да обичаш някого, да се обичате
Коментари Харесай

Диляна Попова: Лъчо ми дава това, което Асен никога не пожела! Просто любов не е достатъчна...

" Любовта не е задоволителна. Да обичаш някого, да се обичате взаимно, не стига за взаимно общуване. Убедих се в това през всички години с Асен и към този момент знам какво тъкмо ми е липсвало. Това, което той не пожела, или просто не можеше да ми даде ", показа Диляна Попова.

Манекенката за първи път проговори по-директно за персоналния си живот и сподели, че с Асен Блатечки е имала любов, двамата са имали и наложителната химия, само че са нямали нещо изключително значимо - успокоение един с различен.

" Вероятно това се дължи на характерите ни, " бият " се между тях някак, не знам. Знам, че от две години съм в действителност щастлива, тъй като съм не просто обичана, само че и спокойна. Това ми го даде Лъчо и съм признателна на ориста ", усмихва се Попова.

Тя даже призна, че с ресторантьорът се познават от дълго време, доста преди връзката си, а той постоянно показвал неприкрит интерес към нея. Личало си, че я харесва и му се желае да я ухажва, само че Диляна оставала твърда като канара, тъй като по това време била с Асен Блатечки.

" Чак, когато с Асен се разделихме, дадох късмет на Лъчезар, а и на себе си. Не скърбя за това, в противен случай. А и както с Асен сме си говорили, когато нещо се счупи, не можеш и не би трябвало да се опитваш да го лепиш ", уверена е моделката. В момента с Блатечки са в другарски връзки и си поделят грижите за Борил.

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев Диляна Попова и Лъчезар Захариев Борил
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР