Любовта на Овена е като експлозия, като фойерверки в лятна

...
Любовта на Овена е като експлозия, като фойерверки в лятна
Коментари Харесай

Незабравим и експлозивен: Овенът е имунизиран срещу всякакви манипулации

 зодия-Овен

Любовта на Овена е като детонация, като фойерверки в лятна нощ. Той превзема сетивата като лятна стихия, която се помни дълго. Когато любовниците му се оставят на сладкия огън, породен от неговите целувки, и си татуират името му върху душата си, в никакъв случай към този момент няма да изпитат нещо сходно.

Такъв е незабравимият Овен! Овенът освен знае какво желае, само че и в никакъв случай не се отхвърля, до момента в който не сбъдне желанията си. Дори когато сътрудниците им си мислят, че са ги отхвърлили вечно от живота си, Овните ловко възобновяват огъня, който в никакъв случай не може изцяло да изгори. Той е като парещ пламък, който осветява пътя в мрачна нощ.

Овенът е тайният романтик на зодиака, макар че от време на време разсъдъкът и студенината му прикриват това. Представителите на тази зодия се свързват с някого, единствено в случай че са сигурни, че това е верният избор.

Ако вземат някакво решение, никой не може да промени мнението им. Овните не могат да бъдат манипулирани, те са твърдоглави и имат вяра в себе си. Това или влудява сътрудниците им, или ги кара да се влюбят още повече.

С Овните е постоянно вълнуващо, само че това не е единствената им положителна линия. Винаги можете да разчитате на тях в тежки житейски обстановки. Те са практични, обичат да възнамеряват работите и да взимат независими решения.

Ако се опитате да ги принудите да създадат нещо, за което не са готови, безспорно ще почувствате техния несломим отпор.

Овните са като екзотична дестинация. Пълни са със изненади и незабравими прекарвания, като в това време ви оферират сигурността на топлата прегръдка. Каквото и да вършат, Овните несъзнателно палят огъня със своя опияняващ взор и непредвидена природа.

Ако се влюбите в Овен, в никакъв случай няма да забравите магията, която ще се случи сред вас. Тяхната обич е най-топлото пристрастяване. Овните са като апетитен шоколад, посипан с лешници. Те са като нощно къпане на цялостна луна и спане на плажа до изгрев слънце. Те са като прегръдка след призрачен сън.

Овните имат нужната мощ и увереност да основат стремежи живот. Те получват това, което желаят с помощта на правилото „ Всичко или нищо “. Когато знаят какво желаят, го желаят незабавно. Нямат време за очакване. Те са издръжливи, способни и подготвени на огромни жертви, с цел да изпълнят фантазиите си.

Овните или играят на едро, или въобще не стартират играта. Именно заради тази си увереност, мощен огън и топлота, сътрудниците им непрекъснато се връщат. Когато Овенът се влюби надълбоко, любовта им трае постоянно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР