Любовта на Кристиан Ериксен към футбола носи голяма радост на

...
Любовта на Кристиан Ериксен към футбола носи голяма радост на
Коментари Харесай

Селекционерът на Дания: Можем да победим всеки съперник, ако имаме ден

Любовта на Кристиан Ериксен към футбола носи огромна наслада на селекционера Каспер Юлманд, който има вяра, че Дания има своите шансове на Световното състезание в Катар. Халфът на Манчестър Юнайтед, който претърпя сърдечен удар по време на първия мач на Дания на миналогодишното Европейско състезание, съумя да се възвърне и да се завърне в игра за към половин година, а в този момент още веднъж е част от националния тим на родината си.

„ Още преди Европейското състезание и на първо място, което се случи с Кристиан, споделих, че той е сърцето на нашия тим “, съобщи Юлманд на конференция.

„ Когато той играе, има фантастичната опция да управлява ритъма на мача. Страхотно е да можем да разчитаме на Кристиан още веднъж в състава. Той е извънреден футболист, само че и още по-добър човек и ни дава доста на терена и отвън него “, разяснява още селекционерът.

Националният отбор на Дания ще се ще се изправи против Тунис в първия си дуел на Мондиал 2022 във вторник, а в група D са още съставите на Франция и Австралия.

„ Нашата фантазия е да спечелим всичко. Мисля, че момчетата имат качествата да завоюват всичко. Дали сме любимци? Не. Все още имаме да подобряваме много неща в състава, само че можем да победим всеки в даден ден. Имаме самочувствие, футболистите работят добре, а най-хубавият метод да победиш е да имаш огромни фантазии “, добави Каспер Юлманд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР