Любовта между Валерия и ергена Евгени май е само за

...
Любовта между Валерия и ергена Евгени май е само за
Коментари Харесай

Снимки издават гаджета ли са Валерия и Евгени?

Любовта сред Валерия и ергена Евгени май е единствено за пред камерите. Още след края на шоуто медии писаха, че двойката не е дружно. А колкото повече времето минава, информацията ни се удостоверява от ден на ден.

Пианистът и кучелюбката може и понякога да се демонстрират дружно, само че наподобява, всичко това е трик на продукцията, която сякаш ги събра с концепцията да се покаже по какъв начин обич е допустимо да пламне в риалити формат.

 

Наскоро една от най-одумваните двойки у нас се появи на откриването на сезона на Би Ти Ви - малкия екран, която ги направи известни. Въпреки че дойдоха дружно, Евгени и Валерия се държаха много хладно един към различен. Отдалеч си проличава, че усмивките по лицата им са изкуствени.

Двойката не показва никаква непосредственост. Нито един път двамата не се хванаха за ръка. Не се и прегърнаха даже. Все неща, които са типични за същинска двойка. Дори когато театралничат за фотография, известните персони стоят на метър един от различен. Евгени и Валерия размениха единствено няколко думи един с различен, освен това без да има страст или каквото и да е било. А за любовни трепети и дума не може да става. И все едно принудително са дружно на купона.

Според източници на " България Днес " Валерия и Евгени още няколко месеца ще се преструват на щастлива двойка. След което ще " взривят " медийте и феновете си с новината, че се разделят.

 

След като обиколи всички излъчвания в Би Ти Ви с приключването на " Ергенът ", двойката не обелва и дума за така наречен си романс. И Валерия, и Евгени отхвърлят да издигнат завесата към персоналния си живот. Двойката даже не живее под един покрив, а женитба не се възнамерява, както се тиражираше след края на формата.

 

Нито една от приятелките на Валерия от шоуто пък не разкрива за връзката й с Евгени. И не издава детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР