Любовта между Валерия Георгиева и Евгени Генчев е на косъм

...
Любовта между Валерия Георгиева и Евгени Генчев е на косъм
Коментари Харесай

Валерия си го върна тъпкано на Евгени: По-голяма циция не съм виждала!

Любовта сред Валерия Георгиева и Евгени Генчев е на косъм да се трансформира във омраза, изключително откакто всеки от двамата изрази мнението си за другия. Първо пояснение за какво не са дружно, даде пианистът, който на няколко пъти се ожалил пред другари, че годеницата му е извънредно леден човек.

Той считал, че е такава поради камерите и предаването, само че когато си останала същата и след имението в Бодрум, осъзнал, че е направил неточност. Генчо бил прочувствен, топъл човек, който не си падал по непрекъснато държание на " Ледената кралица ".

Е, Валерия обаче му го върна, разкривайки какво тя не е харесала у него. Всъщност, това са две неща, като главното е мама Светла. Пианистът се влияел от мнението на майка си и даже и да не го показвал, това рефлектирало върху връзките му с кучкарката.

А другият проблем бил, че съгласно Валерия, Евгени е свидлив. Тя непрекъснато се жалела по какъв начин не е дал и един лев за нейния кучешки подслон, а чудесно знаел, че тя се чуди от кое място да вземе пари за него. Какво оставало да я заведе на отмора някъде, още повече в чужбина.

" По-голяма скъперник не съм виждала. Сори, само че с подобен мъж няма по какъв начин да бъда ", казвала Вал.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР