Любовта между Асен Блатечки и новата му изгора - Елеонора

...
Любовта между Асен Блатечки и новата му изгора - Елеонора
Коментари Харесай

Груба грешка!! Елеонора Янакиева настъпи котето по опашката! (дойде ли краят им с Асен Блатечки)

Любовта сред Асен Блатечки и новата му възлюбена - Елеонора Янакиева, изглеждаше като от филмите. Мачото най-сетне се кротна и даже призна нещо, което с никоя жена преди не се е осмелявал. А точно, че обича безумно приятелката си, освен това го изрече в ефир...

Елеонора и Асен нямат кой знае какъв брой огромна разлика в годините, може и да е по-малко от 10, тъй като тя е с няколко лазарника над 40-така, а това им даваше още по-добри шансове за съгласие. И до неотдавна това беше тъкмо по този начин...

Казваме до неотдавна, тъй като близки до Блатечки разкриха, че Янакиева е направила допустимо най-грубата неточност с артиста. Яко е настъпила котето и не е ясно какво следва отсега нататък.

Ако има нещо, което Асен да не понася и поради което би зарязал всеки човек, то това е намесата в персоналния му избор и персоналната му независимост. А Елеонора се е взела на съществено и е решила, че той ще й даде това, което не даде на никоя друга преди нея - женитба!

Да, женитба. Жената или се е побъркала, или правилно си е повярвала, само че оставила Блатечки в потрес. " Отговорът му не й е харесал сигурно, само че и на него му се е изправила косата от претенциите й. Дано в този момент не размишления и не я натири, зависи по какъв начин ще си отиграе картите ", разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР