Любовта, която заслужаваш, няма да те кара да се губиш

...
Любовта, която заслужаваш, няма да те кара да се губиш
Коментари Харесай

Когато намериш любовта, която заслужаваш

 любовта-която-заслужаваш

Любовта, която заслужаваш, няма да те кара да се губиш в догадки и подозрения.

Любовта няма да те кани на вечеря и благо да си приказва с теб до 5 сутринта, единствено с цел да те изпрати сама у дома и повече да не ти се обади.

Любовта няма да поражда напразни очаквания, само че ще дава същинска вяра, стараейки се да я реализира. Любовта няма да те храни с обещания, само че ще прави това, което в никакъв случай не си очаквала. Любовта ще бъде ясна и разбираема, а не комплицирана и объркана.

Любовта, която заслужаваш, няма да ти аргументи болежка.

Няма да те остави с душевна контузия или белези. Любовта няма да те наскърбява. Няма да те се отнася с теб като с парче месо. Любовта няма да бъде незряла или наивна. Любовта няма да те кара да плачеш под възглавницата, чувствайки се отговорна.

Любовта няма да си тръгне от теб по средата на сложен диалог. Защото този път любовта ще пристигна с други планове.

Любовта, която заслужаваш, няма да бъде неопределена. Любовта знае кого желае и за какво. Любовта ще бъде уверена, уверена в теб.

Любовта, която заслужаваш, няма да те кара да мислиш неприятно за себе си.

Няма да те унижава. Няма да съди теб или предишното ти. Но ще те приема дружно с всичките ти дефекти.

Любовта ще признава проблемите ти и ще слуша за всичко, което е в главата ти – твоите страхове и прекарвания. Любовта в никакъв случай няма да те кара да се усъмниш, че не си задоволително добра, тъй като любовта тъкмо противоположното – ще те убеди, че си задоволителна.

Любовта в никакъв случай няма да те кара да се промениш, с цел да бъдеш почтена за нея. На любовта не би трябвало да се угажда.

Любовта която заслужаваш, ще гледа на теб като на шедьовър, като че ли минусите ти въобще не те вършат по-малко привлекателна, а в противен случай – още по-прекрасна.

Любовта, която заслужаваш, ще те посрещне на половината път.

Ще ти протегне ръка и ще ти отвори вратата. Ще те гледа с деликатност, ще те прегръща деликатно, ще държи сърцето ти като стъкленица.

Любовта, която заслужаваш, ще бъде почтена с теб.

Няма да те целува престорено. Ще ти каже, в случай че нещо не е както би трябвало. Любовта ще се извини, в случай че е отговорна, а от време на време просто по този начин любовта ще желае всичко да изглади.

Любовта, която заслужаваш, ще те сложи преди всичко. Няма да бъде егоистична и ще слага твоите потребности над своите.

Любовта, която заслужаваш, ще те почита на 100 %.

Всички твои убеждения, проекти и музи. Винаги ще вижда положителното в теб. Ще те посреща с разтворени прегръдки и ще те пази. Любовта няма да понижа фантазиите ти. Ще те поддържа във всичко, което правиш, ще те стимулира, ще ти шепти непрекъснато в ухото, че можеш да бъдеш каквато пожелаеш.

Любовта, която заслужаваш, ще те порази със своята елементарност и несъмнено ще те откри, тъй като си почтена за нея.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР