Любовта към нощните излизания на Ризова не била от днес

...
Любовта към нощните излизания на Ризова не била от днес
Коментари Харесай

Цветанка Ризова Скъса Синджира! Водещата Не Се Спира!

Любовта към нощните излизания на Ризова не била от през днешния ден или от през вчерашния ден. Тя още до момента в който била омъжена обичала да се забавлява. Но след развода и откакто хлътнала по младото от нея докторче, което в този момент й е публично гадже напълно му отпуснала края.

Любовната спекулация на Цветанка била разтърсваща и бурна. Като жена в не първа младост тя намирала отдушник на вълнуващите я усеща в препълнените с младежи питейни заведения и мощната музика, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.

Верни приятели на водещата били марковото уиски и цигарите. Те непроменяемо й правели компания когато излизала да разпусне. Никога обаче и никой не я бил виждал почерпена. Дали поради постоянния тренинг или пък поради обстоятелството, че по цяла нощ не серпантина да танцува и да пее алкохолът не й идвал допълнително.

Единствения проблем на журналистката бил, че любовникът й като доктор не бил постоянно свободен да излизат дружно. Но тя не ограничавала заниманията си когато докторът бил ангажиран. Ризова разчитала на женска компания когато го няма и заниманията й продължавали безспир.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР