Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим.

...
Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим.
Коментари Харесай

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Любовта идва, когато минимум я чакаме, когато не я търсим. Търсенето на обич в никакъв случай не ни довежда до подобаващ сътрудник. То единствено основава блян и злощастие. Любовта в никакъв случай не е вън от нас, ние я носим в себе си.

Не настоявайте тя да дойде незабавно. Може още да не сте подготвени за нея или да не сте задоволително напреднали, с цел да привлечете онази обич, която желаете.

Не се примирявайте, с който и да е единствено с цел да сте с някого. Уточнете условията си. Каква обич желаете да привлечете?  Изброете качествата, които в действителност желаете да са налице във взаимоотношенията ви. Развийте тези качества в себе си и ще привлечете човек, който ги има.

Помислете кое пречи на любовта да пристигна при вас. Може би сте доста сериозни? Или пък смятате, че сте недостойни?  Или условията ви са неразумни? Филмова звезда ли търсите? Може би ви е боязън от интимността? Или пък смятате, че не сте симпатични?

Бъдете подготвени за любовта, когато тя пристигна. Подгответе почвата и бъдете подготвени да я подкрепите. Обичайте и ще бъдете обичани. Бъдете открити и възприемчиви за любовта.

В безкрайността на живота, която ме обгръща, всичко е напълно, изцяло и приключено. Живея в естетика и равновесие с всички, които познавам.

Дълбоко в мен има един дълбок бунар от Любов!

Сега разрешавам на тази обич да доближи повърхността. Тя изпълва моето сърце, моето тяло, мозъка ми, съзнанието ми, самата ми същина, излъчва се от мен във всички направления и се завръща неведнъж по-голяма. Колкото повече любов употребявам и подарявам, толкоз повече имам и мога да дам. Запасите са бездънни. Въздействието на любовта ме кара да се усещам добре. Това е демонстрация на вътрешната ми наслада.

Обичам себе си,

по тази причина се грижа с обич за тялото си. С любов го храня с питателна храна и питиета, с обич го подкрепям и обличам и то откликва с обич, преливащо от здраве и сила.

Обичам себе си,

по тази причина си обезпечавам комфортен дом, който задоволява моите потребности и за мен е наслаждение да бъда в него. Изпълвам стаите с вибрациите на любовта, тъй че всички, които влизат в тях, в това число и аз, да усетят тази обич и да бъдат подхранвани от нея.

Обичам себе си,

по тази причина се занимавам с работа, която в действителност е наслаждение за мен. Влагам в нея гения си, креативните си качества. Работя с хората и за хората, които обичам и които ме обичат, и по този метод спечелвам положителни приходи.

Обичам себе си,

по тази причина моето държание и моите мисли са наситени с обич към всички хора, тъй като зная, че това, което давам, се връща при мен в по-големи размери. Привличам в моят свят единствено любещи хора, тъй като те са отражение на това, което съм.

Обичам себе си,

по тази причина си прощавам, изцяло се избавям от предишното и от всички предходни прекарвания и съм свободен.

Обичам себе си,

по тази причина пребивавам напълно в сегашното, усещам, че всеки миг е прекрасен, и зная, че бъдещето ми е ярко, радостно и несъмнено. Защото аз съм обичаното дете на Вселената и Тя се грижи с любов за мен, в този момент и вечно.

Обичам себе си, по тази причина …………………………

ОБИЧАЙТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!! КАКВОТО ИЗЛЪЧВАТЕ, ТАКОВА И ПРИВЛИЧАТЕ!

Из: „ Излекувай живота си “

Луиз Хей

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР