Любовта е велика сила и Сузанита е поредното доказателство за

...
Любовта е велика сила и Сузанита е поредното доказателство за
Коментари Харесай

Ново начало, нов човек, нови ценности: Сузанита се обърна към Бога, проговори за името на бебето

Любовта е велика мощ и Сузанита е следващото доказателство за това. От самопризнания за опиати и зависимости певицата към този момент е различен човек, който не просто е изтрезнял във всяко едно отношение. Сузанита се обърка към Господ.

" Благодаря, че ме сложи в какви ли не обстановки. И да се търкалям в личната си тиня и да върша неточности и да се изучавам от тях. Благодаря, Господи, че ми даде любовта от прелестен мъж, а към този момент и татко на моето дете. Благодаря за второто сърчице, което тупти в мен ", написа Сузанита.

Виж още: Капитонова се подигра с почитателите: Мъжете не били почтени за нея

Певицата признава, че е ненавиждала предходния си живот, който дефинира като трагичен. " Благодарение на компликациите и провокациите, които ме направиха най-черната пред вас и даже пред самата мен, аз ще бъда доста добър родител, човек и другар ", дава обещание Сузанита. 

Междувременно се появиха и първите спекулации за името на бебето. Наскоро таблоиди писаха, че сигурно няма да носи името на именития си татко, защото самата Сузанита се закани, че ще изкара кирливите ризи на Орхан Мурад. Но пък едно име беше спрягано - Красимир. Е, очевидно няма да е Красимир, тъй като приятеля на Сузанита изясни, че научава името от медиите.

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР