Любовта е от основните нужди на всеки човек. Нейното намиране

...
Любовта е от основните нужди на всеки човек. Нейното намиране
Коментари Харесай

5 знака, че никога не сте обичали истински

Любовта е от главните потребности на всеки човек. Нейното намиране и запазването ѝ обаче се оказват предизвикателство за доста хора. Едно от най-болезнените чувства пък е да намериш любовта и да осъзнаеш, че тя не е това, което би трябвало да бъде.

Любовта идва по друго време и в разнообразни форми. Любовта е друга за хората. Но безусловната обич има едно общо нещо между тях – тя не изисква и не дава, с цел да получи. Тя не задушава, а единствено прегръща. За страдание, не всички могат да обичат същински или с тази безусловна обич, тъй като доста постоянно се намесват егото, минали контузии и подсъзнателни страхове. 5 знака подсказват, че това, което сте считали за обич, не е било в действителност обич:
Не сте били отворени към индивида
Любовта включва цялостно отваряне към колегата. Уязвимост и откриване. Преодоляване на страха от това, че другия ще види освен хубавите неща в теб. Показване на слабостите, с които обаче не се злоупотребява.
Раздялата не беше толкоз сложна, колкото мислехте
Ако сте претърпяли раздялата доста по-лесно, в сравнение с сте очаквали, значи не сте обичали в действителност. Вече даже не се сещате постоянно за индивида. Разбира се, никой не би трябвало да страда прекомерно дълготрайно, тъй като това е мазохизъм. Но в случай че сте си тръгнали и не ви е боляло в действителност, значи не сте обичали абсолютно.
Карахте се постоянно
Няма връзка без спорове. Въпросът е тези спорове позволяват ли се по един градивен метод или едни и същи проблеми са причина за непрекъснати кавги. Когато двама души не могат да позволяват проблемите си, това значи, че всеки се бори единствено за своята истина, а не за общата – тази на любовта.
Повече горест, в сравнение с благополучие
Любовта не би трябвало да бъде равна на болежка. Ако имате повече сложни моменти и отрицателни страсти, в сравнение с щастливи моменти и позитивни страсти, това не е обич.
Не го чувствахте „ вярно “
Когато обичаш някого в действителност и ти е писано да бъдеш с него, като че ли го знаеш и с душата си. Повечето пъти, в които човек изпитва подозрения дали тази връзка е точната за него, най-вероятно това не е по този начин. В връзки, които не са хармонични и изпълнени с обич и двамата сътрудници могат да усетят това, даже да не желаят да го признаят пред себе си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР