Любовта е основна част от живота ни, а няма рецепта

...
Любовта е основна част от живота ни, а няма рецепта
Коментари Харесай

3 неща, които любовта не може да реши

Любовта е съществена част от живота ни, а няма рецепта за нея. Не съществува и тъкмо определение, само че психологът Марк Менсън е направил опит да заключи 3 неща, които не е любовта. Ето които са те.
1. Любовта не постоянно значи съгласуемост.
Това, че сте се влюбили не значи, че индивидът ви подхожда. Хората може да се влюбят освен в тези, които им подхождат, само че и в тези, способни да разрушат живота им. Вярата, че " химията " е най-важна, постоянно заглушава гласа на разсъдъка. Да, той е пияч, протяга ръка ви, само че това е обич и вие би трябвало да бъдете дружно, без значение от всичко. 
Избирайки сателит в живота се вслушвайте освен към чувствата си, в противоположен случай, рано или късно ще настъпят тежки времена. 
2. Любовта не взема решение тежки житейски въпроси.
" С първата ми другарка се обичахме безумно, само че живеехме в разнообразни градове. Родителите ни враждуваха, нямахме пари и непрекъснато се карахме за нелепости, само че всякога намирахме успокоение в пламенни самопризнания. Та, нали любовта е необичаен подарък и вярвахме, че рано или късно тя ще победи ", споделя Менсън. В последна сметка нищо не се променило- двамата влюбени страдали от невъзможността да се видят и три години мъчения завършили с разлъка.  Урокът, който получил от тази история е, че любовта оказва помощ да се възприемат оптимистично някои житейски проблеми, само че не ги взема решение. За щастливи връзки е нужна постоянна основа.
3. Жертвите в името на любовта рядко да оправдани
От време на време сътрудниците жертват желанията си, потребностите и времето си. Но в случай че поради любовта би трябвало да се разделите с възприятието си за двойнственост, упоритостите или даже от призванието си, това ще ви унищожи от вътрешната страна. Близките връзки би трябвало да допълват вашата характерност. 
Може да изживеете любовта, единствено в случай че в живота ви се появи нещо по-важно от това възприятие. Любовта е чудо, превъзходен опит,но както и всеки различен опит той може да бъде позитивен или негативен и не би трябвало да дефинира кои сме и за какво сме тук. Всепоглъщащата пристрастеност не би трябвало да се ви трансформира в личната ви сянка. Защото, когато това се случи вие губите и себе си, и любовта. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР