Любовта е нещо невероятно. Флиртът е част от любовта, има няколко

...
Любовта е нещо невероятно.
Флиртът е част от любовта, има няколко
Коментари Харесай

Ето 4 техники за добър флирт

Любовта е нещо необикновено.
Флиртът е част от любовта, има няколко равнища и според от съответната обстановка, може да се развие във времето или да е просто нещо непринудено и еднократно. Той напълно не е толкоз елементарен и по тази причина към него не трябва да се отнасяме безгрижно. Ако желаеме да създадем положително усещане и да накараме някого да се заинтересува от нас е значимо по какъв начин флиртуваме, какви техники употребяваме, с цел да накараме индивидът да мисли за нас, даже и когато не сме в обкръжението му.
Вижте 4 техники, с които елементарно да привлечете вниманието към себе си, без да се натрапвате.

1. Имайте доста добър зрителен контакт
Според Лейл Лаундс, създател на How to Instantly Connect with Anyone, контактът с очи значи почтеност, почитание, интерес, просветеност, искреност и убеденост. Но какво прави зрителния контакт добър? Неговата дълготрайност. При връзка би трябвало да гледате някого задоволително дълго, с цел да се свържете фактически с него, а не да залагате на малко премигване, разпръскване на погледа. Това е и добър метод да забележим реакциите на другия човек – това по какъв начин той ни гледа. Защото съгласете се, само че с думи всеки може да ви излъже, с взор е доста по-трудно.

2. Използвайте трика с съвсем докосването
Докосването на другия човек по ръката или рамото е общоприета техника за флирт. Физическият контакт демонстрира интерес и комфорт. Но Лаундс предлага нещо друго – съвсем докосването. Протегнете ръка, като че ли ще докоснете оня, който ви вълнува и с който споделяте, само че спрете, преди да го докоснете. Това работи при мъжете „ фантазиите им се развихрят, чудейки се какво значи това “.

3. Бъдете нетърпеливи и въодушевени, само че до известна степен
Как да изглеждате заинтересувани от някого, без това да прави прекалено много усещане? Оставете другия човек да приказва пръв, по-късно съобразете равнището му на възторг. Така няма да звучите незаинтересувано или напълно безучастно. Това работи добре на първа среща или когато някой ви запознае с нова за вас персона.

4. Направете положително последно усещане
Начинът, по който си споделяме „ сбогом “ може да е даже по-голям от метода, по който си споделяме “здравей “. Западни изследвания демонстрират, че когато хората мислят за предходна преживелица, е по-вероятно да си спомнят метода, по който са се чувствали в края, даже в случай че е доста по-различно от това по какъв начин са се чувствали по време на самата преживелица, събитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР