Любовта е емоция. Любовната връзка не може да вирее без емоциите

...
Любовта е емоция.
Любовната връзка не може да вирее без емоциите
Коментари Харесай

5 знака, че той не инвестира емоции във вашата връзка

Любовта е страст.
Любовната връзка не може да вирее без страстите на двама души. Въпреки това от време на време ни се случва да срещнем сътрудник, с който още от момента на флирта и ухажването нещата да вървят мъчно. Една от аргументите може да е това, че той е прочувствено недосегаем. Необходими са двама прочувствено налични сътрудници, с цел да поддържат една връзка. Кои са знаците, че той несъмнено не е подобен?

1. Показва ви и ви споделя, че е прочувствено недосегаем
Въпреки това, вие игнорирате този факт. Това е огромен червен байрак за взаимоотношенията ви, който не би трябвало да игнорирате. Ако той в диалози или посредством мнения ви е посочил ясно, че не търси съществено обвързване, брак, няма предпочитание да живеете под един покрив, помислете дали полезностите ви не се разминават. Не правете грешката да мислите, че можете да измененията някого с времето. Ако чуете сходни мнения или сътрудникът ви демонстрира с държанието, че няма да се открие прочувствено към вас, то приемете ги като действителност и продължете напред.

2. Той ви дава смесени сигнали
Бъдете деликатни с сътрудник, който постоянно дава объркващи сигнали, като изпращане на текстови известия или се виждате постоянно, след което изчезва или се дистанцира при контакт с вас. Това може да се случи след страхотна среща, когато сте се чувствали свързани и интимни по някакъв метод. Емоционално недостъпният сътрудник ще се бори с моменти на фамилиарност и ще показва отдалеченост през избран интервал от време. Възможно е и да се почувствате комплицирани, тъй като връзката ви стартира добре и сътрудникът ви наподобява доста предан и притеглен от вас. Но по-късно стартирате да усещате леки промени и разграничаване. Емоционално недостъпните хора имат способността да ви дават тъкмо толкоз, едвам поддържат интереса ви, само че в никакъв случай задоволително, с цел да задоволят потребността ви от връзка.

3. Той не може да се оправи с страстите ви
Не единствено че изпитва компликация да изрази страсти към вас, само че и може да има компликации да се оправи с вашите страсти. В любовта постоянно се случва прочувствена персона, жадуваща да дава и получава обич да има интимни връзки с някой, който е прочувствено недосегаем. Ако се чувствате тревожни и се нуждаете от повече във връзката ви, само че обичаният човек ви посреща с рецензия, липса на поддръжка или схващане или се отдалечава още повече от вас, приемете това като знак, че се намирате във връзка, с която единствено си губите времето.

4. Наскоро е прекъснал връзка или е привързан
Ако вашият сътрудник неотдавна е минал през бракоразвод, разграничен е, излиза от разлъка или към момента има връзка, това е явна рискова зона. Всеки се оправя с разлъка със личното си движение, тъй че времето не всеки път е добра индикация дали някой е разполагаем. Обърнете внимание обаче дали вашите диалози постоянно се концентрират върху някогашната му. Дали дава ясни признаци, които демонстрират, че изпитва страсти към нея, че тъжи за нея. Бъдете деликатни, тъй като той може да не е изцяло подготвен за нова връзка. Може вие да сте му като лек, който по-късно да зареже или да се върне при някогашната си.

5. Говори неприятно за минали връзки
Ако вашият сътрудник упреква всеки някогашен за проблемите си в минали връзки и не може да поеме отговорност за личните си дейности, бъдете внимателни. На този вид хора им липсва осъзнатост, нужна за процъфтяването на една връзка, даже и в сложни моменти. Те нормално са егоистични, до някаква степен и нелоялни към половинката си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР