Любовта е едно от най-красивите неща, които могат да се

...
Любовта е едно от най-красивите неща, които могат да се
Коментари Харесай

Ето как всяка зодия привлича любовта

Любовта е едно от най-красивите неща, които могат да се случат на един човек. И до момента в който по тематиката са изписани доста неща, разкриващи метода на влюбване на хората, то едно е ясно: всеки човек е друг и се влюбва в разнообразни неща.
Оказва се, че зодията също оказва огромно въздействие върху любовта. Всеки зодиакален знак обича по друг метод и точно това прави всички тях неповторими и прелестни. Дали става въпрос за нежна грижа, приемане или голяма доза авантюризъм, ето с какво притегля любовта всяка от зодиите.
Овен
21 март - 19 април
Страст. Вие безусловно обичате всичко и сте подготвени на всевъзможни завършения. За вас любовта би трябвало да е грандиозна, предизвикваща и занимателна. Именно с тези качества притегляте сътрудници, които обичат авантюристичния ви дух.
Телец
20 април - 20 май
Ангажимент. Не се впускате в любовта елементарно, само че когато намерите индивида, който търсите, той има сърцето ви вечно. Вие давате на колегата си неизменност, непоклатимост и обич, която издържи теста на времето.
Близнаци
21 май - 20 юни
Енергия. Вие сте животът на връзката, излъчващ сексапил, който е толкоз неудържим. Имате огромно сърце, което непрекъснато споделя вашето познание, вашата пристрастеност и вътрешното ви възприятие с вашия сътрудник.
Рак
21 юни - 22 юли
Усилие. Вие сте толкоз грижовни и предпазващи вашата обич, защото това е втора природа за вас. За вас романтиката е грижата, която полагате за обичания и силата, с която го предпазвате по време на рецесия. Така с вас човек се усеща сигурен и предпазен.
Лъв
23 юли - 22 август
Щедрост. Начинът, по който обичате, е като слънцето: мощен, убеден и неоцапан, тъй като в никакъв случай не можете да получите задоволително от вашия човек и да ограничите преливащата обич вътре във вас.
Дева
23 август - 22 септември
Вниманието. Вие познавате колегата си, без значение дали е мощен или непълен. Обичате го тъкмо подобен, какъвто е. Приемате го с всички негови хубави и неприятни качества, а в подмяна той е подготвен да отиде на край света поради вас. Така приемате вие същинската обич.
Везни
23 септември - 22 октомври
Хармония. Имате толкоз доста обич да дадете, че желаете да споделите с обичания всеки аспект от вашия трогателен и изпълнен живот. Лесно е човек да бъде с вас, тъй като няма драма. Вие просто се разбирате с хората и им давате от любовта си без да изисквате нищо в подмяна.
Скорпион
23 октомври - 21 ноември
Предаността. Не губите време за унищожаване на всички разсейвания и концентриране върху това кой в действителност има значение за вас. Вашият човек може да бъде убеден, сте отдадени напълно на връзката си, тъй като усеща, че му давате най-хубавото от себе си.
Стрелец
22 ноември - 21 декември
Оптимизмът. Радостен и въодушевен, наслаждение е човек да бъде към вас. Силната ви религия и способността да видите положителното във всяка обстановка ги предизвиква да живеят най-добре с вас до себе си. Вие сте подкрепящи и способни да разведрите даже най-тежката обстановка.
Козирог
22 декември - 19 януари
Стабилност. Във вашата връзка в никакъв случай не пропускате да бъдете там за колегата си по всевъзможен метод, по който можете. Вие сте неговата постоянна опора, стълбът на силата и непоколебимата обич на неговия живот.
Водолей
20 януари - 18 февруари
Честност. Отварянето с възприятията ви не е елементарно за вас, само че това, което можете да предложите на колегата ви, е прозрачността, откритостта и искреността, която разкривате единствено пред индивида, за който ви е грижа.
Риби
19 февруари - 20 март
Нежна и мека, няма граници в топлината, състраданието и грижите, които давате на колегата си. Опитвате се да се свържете с тяхното възприятие и постоянно да давате най-хубавото от себе си.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  3 мита за женското тяло по време на секс 3 мита за женското тяло по време на секс  Спряха турските сапунки в Саудитска Арабия, последва вълна от недоволства Спряха турските сапунки в Саудитска Арабия, последва вълна от недоволства  Полицейско куче залови апаш на коли с необикновен летящ скок (ВИДЕО) Полицейско куче залови апаш на коли с необикновен летящ скок (ВИДЕО)  Най-великите дами са от тези ТРИ ЗОДИИ Най-великите дами са от тези ТРИ ЗОДИИ  Русата Златка се появи без грим (СНИМКИ) Русата Златка се появи без грим (СНИМКИ) Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Дмитрий Менделеев показва първата Пери...
Периодичната система (таблица на Менделеев) е подредба на всички химически детайли, установяваща зависимостта на другите свойст...
" Газпром " уведоми " Нафтогаз ", че разтрогва... Щайнмайер публично предложи Меркел за кан... Могерини: Западните Балкани може да станат... Посланието на италианците е ясно: Така по... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 6 март
Овен Този вторник е време за деяние за осъществяване на концепциите, които са чакали много дълго време. Опитайте се да извлечете оптималната...
България се надигна в отбрана на доктор Иван Д... Прокуратурата: Д-р Иван Димитров е стрелял... Новините: Най-важното за деня, 5 март Борисов показал пред Путин концепцията за АЕ... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Петър Стоянов: Наш въпрос е изискуем ли бл...
Дали ние изискуем признателност на румънци, литовци, финландци и украинци, мисля, че е наш въпрос. Колкото и дребен да е бил техният принос...
Манолова предизвести да не се бърза по случ... Порция сигнали с предизвестия от Движение за права и свободи към... Македония маха и албански монументи от цен... Държавата на колене  www.expert.bg  Намериха най-старото писмо в бутилка Намериха най-старото писмо в бутилка  Lego се жалва, че е произвела прекалено много конструктори Lego се жалва, че е произвела прекомерно мно...  6 метода батерията на телефона ви да устоя по-дълго 6 метода батерията на телефона ви да изд...  Едва 11% от българските чиновници се стремят да покачат квалификацията си Едва 11% от българските чиновници се стр...  www.iwoman.bg  Литературно четене за 8-ми март Литературно четене за 8-ми март  Показват мощни филми на спортна тема на София Филм Фест 2018 Показват мощни филми на спортна тема...  Кати Джейн Л’Ерпение - от модел в първата жена, прекосила независимо Великата китайска стена Кати Джейн Л’Ерпение - от модел в първат...  4 знака, че мъжът до вас няма да ви заобича същински 4 знака, че мъжът до вас няма да ви заоб...  http://www.sportlive.bg  100 лв. от Efbet – теб чакат! И то незабавно след регистрация 100 лв. от Efbet – теб чакат! И то ведн...  Минута безмълвие в памет на Астори в Шампионска лига и Лига Европа Минута безмълвие в памет на Астори в Шамп...  Георги Кабаков изгоря след гафа в Русе Георги Кабаков изгоря след гафа в Русе  Касияс пред завръщане в Примера Касияс пред завръщане в Примера Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Нови Най-четени Най-коментирани Ето по какъв начин всяка зодия притегля любовта... 31 0 3 мита за женското тяло по време на секс... 52 0 Спряха турските сапунки в Саудитска Арабия, последва вълна от оплакван... 88 1

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР