Любовта е даване и получаване. Оказва се обаче, че много

...
Любовта е даване и получаване. Оказва се обаче, че много
Коментари Харесай

5 знака, че трябва да си тръгнеш от връзката

Любовта е предоставяне и приемане. Оказва се обаче, че доста от нас живеят в токсични връзки и считат, че това е обикновено. Когато единият сътрудник е манипулатор, другият стартира да губи себе си, става нерешителен, изпада в меланхолия. Това е нездрава връзка и в случай че вашата е такава, значи е пристигнало време за смяна.

Ако се чувствате комплицирани...
Ако сътрудникът ви постоянно ви упреква в необичайно държание, кара ви да се чувствате зле, това е сигурен знак, че нещо не е наред. Ако се чувствате комплицирани и непрекъснато сте в стрес, съберете си багажа и кажете "Сбогом ".

Ако стартирате да се съмнявате в себе си...
Много постоянно жертвите на токсични сътрудници стартират да се съмняват в своите преценки за нещата от живота. Те се преценяват с мнението на колегата и постоянно одобряват неговите решения за свои. Ако вашата половинка непрекъснато ви укорява за метода, по който се обличате, мислите, говорите - бягайте!

Ако ви упрекват, че сте прочувствени
Друга тактичност на манипулатора е да упрекна колегата си в свръхемоционалност. А в действителност вие сте си тъкмо толкоз прочувствени, колкото би трябвало. Просто не сте с верния човек.

Ако сте несигурни...
Манипулаторът е нерешителен и се пробва да промени това, създавайки подозрения в другия. И когато несигурността на жертвата стане по-голяма от неговата, той е сигурен, спокоен и властващ. Според терапевта доктор Жанет Реймонд, в случай че си неуверена, то е по-вероятно да дадеш власт на отсрещния, бивайки привързана към него.

Ако все имате възприятието, че грешите и се извинявате за това...
Ако непрекъснато сте в стрес да не извършите неточност, с цел да ядосате колегата, вие сте в неволя. Правилното решение е да си тръгнете. И да си върнете себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР