Любовта боли, буквално. Не само сърдечно. Плътта също страда, охлузена

...
Любовта боли, буквално. Не само сърдечно. Плътта също страда, охлузена
Коментари Харесай

Фактори, които правят секса болезнен

Любовта боли, безусловно. Не единствено сърдечно. Плътта също страда, охлузена от похот. Дишаща едвам с ожулените си колене. Хриптяща с окървавен нос и натежала от цицини. Любовта освен боли, само че от време на време може да е по-опасна от крайник на нестинар наоколо до найлон.

Жената-котка?! Не, котаракът с нокти
На тези от вас, които са горди притежатели на сладки мъркащи писани, несъмнено не е непозната играта на любимците им с всичко мърдащо се в пространството към тях. Да, бихте могли и да сте късметлия, притежаващ прекомерно тлъста и прекомерно мързелива котка, която няма да има никакво предпочитание да се мята върху вас и колегата ви по време на секс, само че това е по-щедро и от шестица от европейското тото. Котките може и да не са най-големите пазачи на реда в дома, само че за сметка на това се мятат като тигри стане ли дума за стопаните им. През техния 200-градусов поглед те ни виждат не като хора изпаднали в съкровен транс, а като индивиди, борещи се за последната си глътка въздух. И нищо не е в положение да препъне самоотвержения им скок, с който се хвърлят да ни спасят от насилника, забивайки ноктите си на много мъчително несъответствуващи места.

Очи като понички
За тези от вас, които нямат котка, не се чувствайте дискриминирани. Имате очи. И този орган е една от пострадалите елементи на секса. Изричали сте думите „ Изхвръкнаха ми очите”, нали? Е, нещо сходно се случва при прекомерно кондензиран оргазъм. По време на кулминирането кръвното налягане може да се усили фрапантно, което пък ще сбъдне една от заешките ви фантазии, сдобивайки ви с червени очи с помощта на пръснатите кръвоносни съдове.

Безопасно капково напояване
Бъдете изключително деликатни със заместителите на лубриканти, които сте решили да употребявате от немай-къде. Ако ви е позор да си купите фармацевтична любовна смазка, за нищо на света не следвайте образеца на австралийска госпожица, която прибягнала до нитроглицеринов гел за мазане на баба й, тъй като не й достигала влагалищна влага. Не единствено че с колегата й не стигнали до оргазъм, ами свършили на пода припаднали. Нитроглицеринът има съдоразширяващо деяние, което води до внезапно намаление на кръвното и до това да получите първа помощ уста в уста от баба си.

Секс по време на „ здрач”
А за тези, които мъчно озаптяват зъбите и смукателния си инстикт, помъчете се. Смучките може и да са част от време на време от любовната игра, само че може да се окажат съвсем смъртоносни. Жена от Нова Зеландия получила микроинфаркт с помощта на чудовищната смучка, която брачният партньор й направил по време на секс. Засмукването било толкоз мощно, че образувало тромб в региона на врата, който се спуснал към сърцето. Когато пристигнали лекарите, лявата ръка на новозеландката била парализирана. Освен в случай че не сте върколак, не правете това у дома.

Нека шансът и мъдростта по време на секс бъде с вас!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР