Любовният романс на принц Уилям и Кейт Мидълтън започва през

...
Любовният романс на принц Уилям и Кейт Мидълтън започва през
Коментари Харесай

Как Уилям промени Кейт

Любовният романс на принц Уилям и Кейт Мидълтън стартира през 2001г. Цели 10 години по-късно двамата стават законни брачен партньор и брачна половинка. По това време цялото внимание е ориентирано към новото попълнение в английския кралски двор и херцогинята на Кеймбридж е подложена на щателна дисекция от медиите.

Както при повече хора, по този начин и при нея с любовта и брака настъпват известни промени в държанието, които обаче стават обществено притежание.

Според книга, написана от кралски биограф след сватбата на Уилям и Кейт, херцогинята е трансформирала радикално отношението си към своите другари около връзката си с принца.
 Снимка 426528

Тя е почнала да се държи надменно към тях и е трансформирала съвсем напълно най-близкото си обграждане, запълвайки ги го с нови хора, свързани със брачна половинка й и кралския двор. Сякаш желае да скъса с предишното и да сложи напълно ново начало в живота си, написа Express.

Още до момента в който е в университета, Кейт стартира да отхвърля срещи със своите сътрудници и избира да прекарва цялото си свободно време със своя принц, който безусловно боготвори .

Уилям пък се е тормозил от мнението на другите за тяхната връзка и с цел да не му основава непотребни главоболия, Мидълтън е прекратила съвсем всички свои контакти.
 Снимка 419492

След новината за краткотрайната разлъка на Уилям и Кейт през 2007г., повсеместната реакция на нейните другари е била нескрита наслада. Те са желали остарялата им приятелка да се върне при тях, само че, за тяхно страдание, това не се случи. А след брака връзката сред Мидълтън и най-близките й напълно се е пропукала , написа Express.
 Кейт Мидълтън, съвършената форма на херцогинята и по какъв начин я поддържа
Как Кейт Мидълтън е толкоз слаба след три раждания

Женски трикове

Само за съпоставяне загатваме, че при Меган Маркъл не може да сe означи сходна смяна . Тя продължава дa поддържа близки връзки с най-хубавите си приятелки и очевидно не е толкоз главозамаяна от обстоятелството, че е омъжена з апринц.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР