Любовният романс между принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще

...
Любовният романс между принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще
Коментари Харесай

Любовният Романс Между Принц Хари И Меган Оживява Във Филм

Любовният романс сред принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще бъде филмиран от телевизионния канал Lifetime, оповестява Mashable. Съобщението бе направено от компанията тази неделя по време на годишната конференция на асоциация на телевизионните критици.

Заглавието на новия филм ще бъде „Хари и Мегън: Кралска любовна история“ и както подсказва, ще показа един от най-привлекателните романи на актуалния свят: този на английския принц Хари и неговата другарка Мегън Маркъл.

Телевизионният кино канал понастоящем организира кастингът и не споделя доста детайлности. От Lifetime удостоверяват обаче, че режисьор на лентата ще бъде Менхадж Худа, който има прочут опит в драматизираните кралски истории в Обединеното кралство. Филмът ще стартира с първата среща сред Хари и Меган, проведена от техни близки другари.

Историята ще продължи с опитите на двамата да запазят в загадка връзката си и последвалото международното внимание, откакто я оповестиха, написа novini.london, представени от Блиц. Не е ясно, по кое време тъкмо ще бъде излъчен филмът. Предполага се, че излизането му ще бъде наоколо до предстоящата женитба, която е настроена за 19 май тази година. Lifetime сътвори сходен филм и за Уилям и Кейт, който бе излъчен 11 дни преди сватбата на престолонаследника през 2011 г.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР