Любовният живот на Софи Маринова е осеян с много пикантни

...
Любовният живот на Софи Маринова е осеян с много пикантни
Коментари Харесай

Любовта е сляпа! Софи Маринова и Гринго се събраха СНИМКА

Любовният живот на Софи Маринова е посипан с доста пикантни истории, подобаващи за турски сериал. Ако се направи филм за нейните любови, то ще надмине сериите на " Дързост и хубост ", написа show.blitz.bg.

След поредност от кавги и бракоразвод два месеца след сватбата, както и тъжби в полицията за тормоз, в този момент има нов поврат в връзките на ромския славей и айтозлията. Седмица откакто Софи ревеше в районното, че Гринго я заплашва с ликвидиране, в този момент ги виждаме още веднъж щастливи дружно.

След като били засечени дружно от съгражданка на Софка на обяд в Етрополе, очевидно щастлива и с еуфоричен глас певицата декларирала: " Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. Заедно сме, обичаме се. Но апелирам медиите да ни оставят на мира и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта надалеч от любопитните папараци. ”

Софи подаде молба за бракоразвод единствено два месеца след сватбата. Тя съобщи, че Гринго я тормози и откакто й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел задушевно новината и почнал да я преследва и тормози, което наложило ограничаваща заповед. Сега обаче всичко сред тях е отново същото, а нейните другари не са сюрпризирани от развоя на нещата, защото си я познават и знаят, че за любовта е подготвена и през Ада да мине.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР