Любовните връзки никога не са лесни. Нужно ни е време,

...
Любовните връзки никога не са лесни. Нужно ни е време,
Коментари Харесай

Има 13 неща, които партньорът ви не бива да иска от вас

Любовните връзки в никакъв случай не са лесни. Нужно ни е време, с цел да опознаем колегата си и да си дадем сметка дали има смисъл да продължаваме дружно. Понякога се случва любовта да ни заслепи или пък страхът да не сме сами да ни кара да жертваме себе си. Ставаме жертва на операция, губим себе си и се обричаме на злощастие във връзката. Защо? Защото сме разрешили на индивида до нас да изисква неща, които не би трябвало. Вижте 13 от тях и не забравяйте, че да изискват от вас да простите и невярност също не е обикновено.

Не бива да поемате всичката виновност за техния дискомфорт.

Партньорът ви не трябва да желае да пазите в загадка вашата връзка.

Ако той изиска изцяло да се измененията, с цел да му се харесвате повече, помислете дали това е вашата връзка.

Да ви тласка към нездравословни привички, манипулирайки ви да спрете да спортувате, да се храните здравословно, предлагайки ви алкохол и други нездравословни за здравето вещества.

Не бива да желае от вас да прекратите обичаните си занимания.

Не е обикновено в една връзка единият сътрудник да се съгласява с всичко, което каже или реши другият.

Ако имате любящ сътрудник до себе си, той би трябвало да се гордее с вашите достижения, а не да ги омаловажава и да завижда.

Партньорът ви в никакъв случай не би трябвало да изисква от вас и да ви кара да се чувствате зле от това, че изразявате своите страсти.

Вашата половинка в никакъв случай не би трябвало да изисква от вас да споделяте интимни детайлности за предходните си връзки.

Ако той/тя ви кара да лъжете поради него, изключително за нещо значително, замислете се какви са следствията за вас, когато лъжата бъде разкрита.

Не бива да пренебрегва отрицателното отношение на неговите родственици и познати по отношение на вас и да ви кара да се чувствате отговорни.

В една постоянна връзка, любящият сътрудник не би търсил финансови облаги от обичания човек.

Има връзки, в които единият сътрудник злоупотребява с алкохол, опиати. Ако вашият случай е подобен, не позволявайте на колегата си да ви вмени, че би трябвало да приемете тези негови пороци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР