Любовните проблеми са част дори и от най-здравите връзки и

...
Любовните проблеми са част дори и от най-здравите връзки и
Коментари Харесай

Проблеми в любовта при всяка зодия

Любовните проблеми са част даже и от най-здравите връзки и фамилии. Доста постоянно визиите ни за идеалната безпроблемна връзка са повлияни от предходните ни любовни връзки. Това е огромна неточност, защото всяка връзка е друга и сама по себе си има своите моменти на недоразумение, от което постоянно се пораждат някои проблеми.

Ето някои от най-честите любовни проблеми на всяка една от зодиите.

Зодия Овен

Импулсивният ви и експлозивен темперамент много постоянно води до взимане на решения, които не са съгласувани с колегата ви и не се интересувате дали това може да се отрази по някакъв отрицателен метод на връзките ви. Превръщате връзката в тестване и за двамата. Не приемате не за отговор.

Зодия Телец

Склонността да вършиме взаимни отстъпки не е присъща за вас. Обичате нещата да се случват тъкмо както вие желаете, не приемате други гледни точки. Рядко простите даже и дребни неволни неточности. Критикувате и осъждате всичко, което не ви харесва в държанието на половинката си, въпреки и да знаете, че това може да докара до съществени последствия.

Зодия Близнаци

Постоянното ви съмнение и отсрочване на нещата не води до нищо позитивно за вас и връзката ви. Резките смени в настроението ви объркват близките. Доста постоянно забравяте значими неща за колегата си, което наподобява като индиферентност от ваша страна. Отдавате значение на дребни неща, които утежняват обстановката.

Зодия Рак

 Любовни проблеми при всяка зодия

Тук отношението към половинката е много по-различно. Вие сте много завладяващи и задушаващи във връзките си, желаете непрекъснато внимание, желаете да се чувствате специфични непрекъснато, да получавате всекидневно похвали. В противоположен случай се държите много хладно и се сърдите дълго, което основава ненужно напрежение и кавги. Това е един сериозен любовен проблем на зодията.

Зодия Лъв

Вие обичате да се държите властно, да контролирате всичко и да имате власт над обичания си. Държите в очите на близките да бъдете най-хубавата двойка - тази, в която всичко е съвършено, въпреки и в действителност въобще да не мислите, че е по този начин. Често сте доста несъобразителни и арогантни, когато сте ядосани - въобще не мислите трезво какво говорите и от устата ви излизат груби и обидни думи.

Зодия Дева

Представителите на тази зодия мислят, че постоянно са прави за всичко. Често задържате голямо количество страсти и гняв в себе си, само че в един миг просто изпускате парата и към вас става отвратително. Критични сте както към половината си, по този начин и към себе си. Притеснявате се за всичко.

Зодия Везни

Твърде взискателни сте към индивида до себе си и това постоянно води до неминуем край. Склонни сте бързо да загубвате интерес към половинката си. Предпочитате работата и приятелите си пред нея. Не обичате прекомерно околните връзки с някого, не сте склонни да споделяте доста, само че и не очаквате индивидът насреща да го прави също.

Зодия Скорпион

 Проблем в любовта при зодиите

Обичате да навлизате прекомерно надълбоко в персоналното пространство на човек. Доста сте злопаметни и елементарно взимате нещата прекомерно драговолно. Не отдавате толкоз огромно значение на връзката и възприятията си, по тази причина постоянно се появяват затруднения сред вас и колегата ви.

Зодия Стрелец

Рядко сте подготвени да дадете всичко в една връзка. Настроенията ви се трансформират за секунди, обичате свободата и имате потребност постоянно да бъдете сами. Държите се пренебрежително, интересувате се прекалено много от външния тип, а не от душата на човек. Често смятате, че заслужавате доста повече от това, което половинката ви обезпечава като благоприятни условия.

Зодия Козирог

Понякога сте склонни на какви ли не неща единствено и единствено да бъдете обвързани, въпреки и без никакви усеща и страсти. Доста сте дребнави във връзка с нещата, които половинката ви прави, само че вие не одобрявате. Когато сте във връзка от по-дълго време, спирате да полагате каквито и да било старания, защото смятате, че към този момент всичко нужно е направено.

Зодия Водолей

Искате прекалено много персонално пространство, което не се отразява добре на връзката ви. Често смятате, че сте неразбрани. Страхувате се да преминете към по-сериозна стъпка във връзката си, защото не сте сигурни дали по този метод ще получите най-хубавото допустимо за вас. Понякога не мислите и с лекост сте способни да обидите половинката си.

Зодия Риби

Проблем в любовта при зодията е, че рядко споделяте възприятията и страстите си, които изпитвате към половинката си - това в един миг се оказва пагубно за връзката ви. Личното пространство е прекомерно скъпо за вас и по този метод отделяте повече внимание на себе си, в сравнение с индивида до вас. Предпочитате сами да се справяте с проблемите, не търсите помощ и поддръжка от никого.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР