Любовните несгоди в личния живо на певицата не са от

...
Любовните несгоди в личния живо на певицата не са от
Коментари Харесай

Андреа с ново гадже: Кой е той?

Любовните неволи в персоналния живо на певицата не са от през вчерашния ден, само че май слънцето изгря и на нейната улица. Изглежда тя откри щастието в лицето на огромна турска звезда. Двамата не се крият, а фотосите, оповестени в обществените мрежи нажежиха пристрастеностите.

Емре Йозмен я прегръща буйно,  а тя е очевидно удовлетворена от този факт. От фотоса излиза наяве, че двамата са решили да се поглезят с корабоплаване с яхта по Босфора. В изтънчен ресторант бе видяна двойката, където персонално бе гощавана от началник Рамзи.

До този миг нито певицата, нито артистът са коментирали връзката си пред медиите. От фотосите проличава, че става въпрос за мощни усеща.

Андреа разгласи, че отпътува за Турция по работа. По всичко наподобява, че е решила да съчетае потребното с приятното. Дава знак, че скоро от тъгата по Кубрат Пулев няма да остане и диря.

Както е известно, изпълнителката претърпя извънредно тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка. Това се отрази извънредно зле на душeвността й. Какво ще се случва оттук насетне в персоналния й живот, следва да разберем от самата нея.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР