Любовникът на Мара Отварачката – Миро, още няма развод с

...
Любовникът на Мара Отварачката – Миро, още няма развод с
Коментари Харесай

Мария лъже за трета сватба

Любовникът на Мара Отварачката – Миро, още няма бракоразвод с някогашната си половинка
Мария съумя за следващ път да направи от нищо нещо, като загатна, че се е омъжила за трети път – написа в. „ Уикенд “. Миньончето от Стара Загора сподели в обществените мрежи в понеделник пръстен с елмаз, наблягайки първокласната марка на бижуто. В същото време тя разгласи, че е на нав стадий в интимните си връзки. С това незабавно породи приказки, че се е омъжила скрито за любовника си Мирослав Соколов. Неговата законна половинка обаче твърди, че към момента не му е дала бракоразвод, с цел да може той да подписва брак с друга жена – отбелязва изданието.

„ Споделям ви един доста значим за мен миг! Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста изпитания… Очевидно, когато всичко е същинско, идва ред и за това… Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те, обич моя! “ – написа Мария в профила си в Инстаграм.

Певицата разгласява и фотография на ръката си, накичена с пръстен с елмаз. Естественият извод от сходна обява е, че певицата се е омъжила за трети път.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР